Majki učesnika "Zadruge" je sve teže: Ima samo jednu želju, nada se da će se uskoro OVA OSOBA pridružiti Neci u rijalitiju!


IZVOR: Milica CVETKOVIĆ - 28.11.2020 | 20:42


Majka Nenada Lazića Nece podelila je potresnu ispovest sa čitaocima portala "Republika.rs" da joj je preminuo sin koji je tada imao 10 godina. Nakon pokojnog mališana, Juca je dobila Nenada i Predraga, ali rana za detetom nikada nije zarasla.

Foto: Privatna arhiva

Juca sa sinom Necom

Juca je podržala Necu da ide u Zadrugu, iako isprva nije bila zato, jer je tek upisao fakultet, ali i prvenstveno jer je on previše dobar za ljude sa kojima boravi u rijalitiju.

- Neca je nogo vaspitan, možda i previše. Mora da očvrsne. Mnogo se brinem, Neca zna da se odbrani, ali on to ne sme da pokaže tamo, ne može da bude takav - rekla je ona, a potom otkrila šta bi rekla sinu kada bi dobila poziv sa njim:

- Volela bih da ga čujem, jer vidim da mu je mnogo teško. Mnogo mu je teško bez nas, on jeste bio u Nemačkoj bez mene, ali i tada mi se javljao i pitao, "Mama, gde si, kako si?". Zato, sada želim da mu poručim da ima moju podršku i da sam uz njega - rekla je ona, a potom se osvrnula i na zadrugare koji kanstantno provociraju Necu:

Foto: Privatna arhiva

Nenad Lazić Neca

- Mnogo mi teško pada kada ga neki zadrugari vređaju, ne mogu da gledam to, ali ne ljutim se. Ja ih sve volim - rekla je Juca, a potom rekla da ima želju koja bi je smirila po pitanju Necinog boravka u rijalitijju:

- Volela bih da Predrag uđe u Zadrugu, Neci bi bilo mnogo lakše - rekla je majka Nenada Lazića.