(FOTO) BILA JE U CENTRU SKANDALA KADA JE ZATRUDNELA SA ALEKSANDROM KOLAROVIM: Ovako danas izgleda zavodljiva Kristina!


IZVOR: Republika.rs - 19.11.2020 | 16:45


O njoj se mesecima pričalo.

 

Foto: instagram.com/kristinamijacevic

Kristina Mijačević

Kristina i Aleksandar su bili osam godina u ljubavnoj vezi, iz koje se rodio sin Petar. Uprkos tome što je Aleksandar oženjen suprugom Vesnom, sa kojom ima dvoje dece.

Nakon saznanja da je srpski reprezentativac napravio dete ljubavnici, a da je supruga uprkos svemu i dalje ostala sa njim u braku, u javnosti se podigla velika prašina, a Kristina i Aleksandar nikada javno nisu komentarisali situaciju u kojoj su se našli.

Kristina je nastavila da sama brine o nasledniku, ali Kolarov se nije odrekao odgovornosti koje ima prema detetu. Kolarov je priznao sina i viđa ga kad god mu to obavez dozvoljavaju.

 
$bp("Brid_05801445", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

Kada je obelodanjena veza između Kristine i Kolarova, ona je bila u centru medijske pažnje gotovo nedeljama, ali nikada nije želela da priča o svemu što joj se dešava. 

Ona uživa u svim čarima majčinstva i velikom profesionalnom uspehu koji godinama postiže kao modna dizajnerka. Njene modele nose brojne poznate lepotice. Kristina je brzo posle porođaja vratila atraktivnu figuru i izgleda bolje nego ikada pre.