RADA RADENOVIĆ: Teško kontrolišem Petra, isti je ja!


IZVOR: A. Ivanović - 03.11.2017 | 18:32


Voditeljka Rada Radenović otkrila je da joj nije lako da sama vaspitava sina, ali da daje sve od sebe kako bi sve iznela na pravi način.

Foto: instagram.com/prija.oku

Otvoreno pričala o teškoćama samohranog roditelja: Rada Radenović

Rada je otkrila da joj je najveći problem što je Petar kao njeno ogledalo, ali da je olakšavajuća okolnost što je još amater.

- Stroga sam majka i volim da držim Petra pod kontrolom, i fizički i mentalno. Pratim svaki njegov korak, ali moram tako jer sam sama sa njim. Nema previše puštanja i opuštanja, deca nemaju granicu i mi smo tu da im je jasno postavimo. Petar je svoj, ima mišljenje i nema problem da ga iskaže. Potpuno je na mene, a kada živiš sa svojim ogledalom, to je malo teže kontrolisati. Prepisao je moj model, ali je još amater - poručila je voditeljka za magazin Helou.

Radenovićka je otkrila da je preuzela dva u jedan ulogu, ulogu oba roditelja - i majke i oca.

- Tako je ispalo, sticaj životnih okolnosti, ali u tome ne vidim nikakvu tragediju. Ja jesam roditelj sa kojim živi, ali Petar ima i oca, koji mu je maksimalna podrška. Teško je biti jedini prisutan roditelj u momentima kada je neophodno doneti određene odluke i kada si jedini odgovoran u datom trenutku. S druge strane, olakšavajuća okolnost je to što u našem domu ne postoje dobar i loš policajac, što je u funkcionalnim situacijama često jer je uvek jedan roditelj stroži i retko kad su tim. Ovako smo Petar i ja tim u kome sam ja i alfa i omega - zaključila je Rada za Helou.