(FOTO) SRCE DA VAM STANE! Topalkova ĆERKA NIKAD IZAZOVNIJA na poznatom pevaču!


IZVOR: Republika - 03.11.2017 | 16:39


Deca poznatih roditelja lakše dospevaju na stranice domaćih medija, ali ovoga puta, iako mediji itekako prate život Helene Topalović, ćerke poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, zasigurno će ući u konkurenciju najatraktivnijih dama u Srbiji i svojim likom i telom krasiti mnogobrojne domaće medije.

Foto: Promo

Vrele scene: Detalj iz novog spota benda "Dijamant" 

Razlog je svakako to što je Helena prihvatila poziv "Dijamanti" benda, da učestvuje u njihovom novom spotu koji su ekranizovali za pesmu "Do poslednje pare".

- Uopšte nije bilo lako snimiti ovakve scene sa lepom Helenom. Srce je moglo da mi stane – našalio se pevač ovog benda Mladen Rosić koji po svemu sudeći nije imao lak zadatak.

Foto: Promo

Šta će joj reći Topalko: Helena snimila spot za pesmu "Do poslednje pare"

Helena je odmah nakon snimanja otišla u Crnu Goru, gde se odmara nakon napornog snimanja, a već sledeće nedelje vraća se u srpsku prestonicu kako bi sa momcima iz poznatog benda proslavila izlazak njihove nove pesme.

Foto: Promo

Opasna zavodnica

Po onome što smo čuli a i na ovim fotografijama videli, nema sumnje da će momci "zaraditi" milionske preglede, a da će muškarci uživati u atraktivnoj Heleni.

No, da sačekamo narednu nedelju dok spot i ne ugleda svetlost dana, a vi do tada uživajte u ovim fotografijama sa snimanja spota.