PAPARACO! Pevačica prvi put uslikana sa dečkom: Romana se sa Filipom krije po Beogradu!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 26.09.2020 | 03:25


Pevačica Romana Panić prvi put je uslikana sa dečkom Filipom Mrkajićem otkako su oboje deportovani iz Australije, gde su bili mesec dana iz rešetaka zbog pljačkanja bankomata.

Foto: Goran Doljančević

Filip i Romana se i dalje viđaju

Iako se pevačica svim silama trudi da sakrije dečka, ekipa Srpskog telegrafa uspela je da uslika kontroverzni par dok su se u sitnim satima, kamuflirani iza kačketa, šetali u blizni Beograda na vodi. Ona je na sebi imala sportsku garderobu, kao i on, pa su oboje bili skoro neprepoznatljivi.

Deo grada gde smo ih sreli bio je pust, a njih dvoje su kupovali na trafici koja radi 24 časa. Filip je kupovao slatkiše i slaniše, dok je Romana panično oko sebe gledala da li ih je neko prepoznao. Očigledno da Romani nije prijatno u javnosti sa dečkom, iako uživaju iza svoja četiri zida u njenom stanu.

Kako izvor upućen u dešavanja u Romaninom životu navodi, ona se slobodno kreće nakon skandala, ali samo kada je sama.

- Romana se nedavno vratila sa putovanja po Banjaluci i Crnoj Gori u svoj stan na Voždovcu, a sa njom provodi vreme i partner s kojim je u Australiji završila iza rešetaka. Ona je prvo bila kod svojih, a onda se vratila da sačeka njega u Beogradu. Nakon toga su skoknuli do Crne Gore i sada su u prestonici. Nju viđamo često, ona se ne krije, ide u prodavnicu, obavlja sve poslove koje normalni ljudi obavljaju, ali njega baš i ne viđamo. Niko od komšija ga nije video, čuli smo da je došao i da je kod nje u stanu i to je sve. Verovatno se kreću kasno noću - rekla nam je jedna od komšinica koja živi u pevačicinom ulazu.

Foto: instagram.com/printscreen

Romana Panić

Iako smo sada sasvim sigurni da su Romana i Filip zajedno u njenom stanu i da ih je haos koji im se desio još više zbližio, ona najavljuje da će tek ispričati šta se sve odigralo u Australiji.

- Čekam da se sve sklopi i da svima otkrijem moju stranu priče. Još uvek nisam spremna da to uradim. Za sada se zna samo jedna strana priče - rekla je ona nedavno za domaće medije.

Foto: Goran Doljančević

Romana i Filip

Podsetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svedoka, prepiske iz telefona pevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično delo. Romana je u zatvoru bila do 1. avgusta, nakon čega je smeštena u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta. Prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je par koristio za pljačku bankomata - uređaj za skiming, kartice za skladištenje podataka, na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja.