Karleuša muvala Manojlovićkinog dečka! Rada: JK je jadnica koja napada piletinu, mog Harisa više neće!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 15.09.2020 | 03:35


Zvezda "Granda" Rada Manojlović zaratila je sa Jelenom Karleušom kada je saznala da joj je ona muvala dečka Harisa Berkovića.

Foto: youtube.com/printscreen

JK i Rada

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Rada je odlepila kada je do nje došla informacija da se Karleuša otvoreno udvarala 16 godina mlađem Harisu tokom snimanja jedne emisije u "Grandu".

- Rada je poludela kada je čula da je Karleuša muvala Harisa tokom snimanja emisije "Zvezde Granda". Njoj je jedna koleginica prepričala kako je Jelena obletala oko njenog dečka i otvoreno mu se udvarala naočigled svih prisutnih. Ona je poludela i odmah pitala Berkovića o čemu se radi i on joj je potvrdio da mu je "mala od skandala" udelila nekoliko komplimenata, što je nju još više razljutilo - govori dobro obavešten izvor iz "Granda" i dodaje:

Foto: youtube.com/printscreen

Haris Berković

- Manojlovićeva je zapretila Harisu da više nema šta da priča sa Karleušom sve i ako mu se ona ponovo obrati. Ušla je na Instagram i odmah otpratila JK. Nakon toga je pozvala drugaricu koja je zaposlena u "Grandu" i rekla joj da od sada motri na Jelenu i da joj javi ukoliko vidi ako se opet obrati njenom dečku. Toliko je bila ljuta da je vikala u slušalicu: "Jadnica, stalno spopada piletinu, mog Harisa više neće" - navodi izvor iz "Granda".

Kako dalje saznajemo, Rada je čak kontaktirala i sa Sašom Popovićem i tražila da ne pomišlja da stavlja Karleušu i Harisa u istu emisiju jer ona to neće dozvoliti. Kako bi je smirio, Berković joj je dao čak i šifru od Instagrama da bi mogla da kontroliše ukoliko mu se Jelena obrati.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Radom i Karleušom, ali do zaključenja broja nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

Karleuša izvređala Radu na crvenom tepihu

Jelena je već imala okršaj sa Radom i to pre godinu dana, kada je na proslavi rođendana magazina Stori isprozivala pred prisutnim gostima. Tada je Karleuša poludela što je čekala u redu za slikanje na crvenom tepihu dok su Manojlovićevu fotografisali, pa je oštro odbrusila:

- Stvarno neću da čekam na red zbog Rade Manojlović i nekih tamo pevačica - uzviknula je pevačica na zaprepašćenje prisutnih. Uprkos njenom negodovanju, pevačica "Granda" je pozirala nasmejana i nije se obazirala na ove Jelenine povike.