Sandra Afrika raspisala oglas! Pevačica traži DEČKA, ovo su uslovi koje onaj pravi mora da ispuni


IZVOR: Hit Informer - 15.07.2020 | 11:49


Pevačica koja ima najlepšu guzu na estradi, kaže da je kod suprotnog pola prvo privuče izgled, ali ako nema hemije - džabe sve!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, koja je nedavno debitovala kao glumica u hit predstavi "Ko ti trese trešnjicu", odgovarala je na pitanja čitalaca lista "Hit Informer", a njih je, kao i uvek kad je ova zgodna crnka u pitanju, mnogo toga zanimalo. 

Žena za koju kažu da ima najlepšu guzu na estradi, otkrila je mnogo toga o sebi, između ostalog, i to da želi što pre da se uda i da zasnuje porodicu. 

- Obožavam decu! moja sestra ima dve kćerkice i kad god provodim vreme sa njima, proradi mi majčinski instnkt. Trenutno sam solo, ali se nadam da ću uskoro da pronađem muškarca sa kojim ću poželeti brak i decu. To je važan korak u životu i sa tim ne treba žuriti. Sve dođe u svoje vreme - izjavila je ona. 

Na pitanje koja je  najveća laž koju je čula o sebi, pevačica kaže da su to one priče da se na estradi probijala zahvaljući "sponzorima". 

Foto: instagram.com/sandraafrika

- Sama sam se borila da dođem na mesto na kom sam danas. Samo sam ja znala kako mi je kad sam pevala tri dana zaredom i spavala po dva sata noću. Nije lako, ali se trud isplatio. Sve što danas imam, stekla sam jer sam bila uporna i vredna. Odricala sam se svega i svačega, ali sam mnogo i ulagala. Nikad nisam pozajmljivala novac i nikad nikome nisam ostala dužna - kaže ona. 

Kad su je pitali šta je najpre privuče kod osobe suprotnog pola, Sandra je priznala da je to fizički izgled, ali i još nešto. 

"Volim muškarce sa stilom. Ali, ako nema hemije, džaba savršeno telo i lice."

Ali, veoma je svesna svog savršenog tela i kaže da je na sebi imala samo jednu estetsku intervenciju. 

"Operisala sam grudi pre šest godina, ali to je sve. Stavila sam silikone. Nisu tačne priče da sam operisala nos i jagodice. Na mom licu sve je delo majke prirode!"