(FOTO) Šokiraćete se! Evo sa kim je Severina bila 5 godina i krila vezu, puno je stariji od nje, svi ga znate!


IZVOR: Espreso - 19.05.2020 | 19:58


Hrvatski mediji već godinama pišu da je prva ljubav Severine Kojić bio ovaj ugledni muškarac. Kako je čuveni producent tada istakao, stil slavne pevačice trebalo je učiniti zrelijim. - Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude - rekao je Tutić svojevremeno za Nacional.

Foto: printscreen/index.hr

Severina Kojić

 

Prva ljubav popularne pevačice bio je muzički producent Zrinko Tutić, kojeg smo pre nekoliko godina gledali kao jednog od članova žirija "Super ljudi".

- Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: Zašto mi ne bismo sarađivali? Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji rad na estradi – da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom - rekao je Zrinko svojevremeno.

Kako je čuveni producent tada istakao, stil slavne pevačice trebalo je učiniti zrelijim.

- Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude - rekao je Tutić svojevremeno za Nacional.

Iako nikad nisu zvanično priznali, o njihovoj ljubavi se naveliko pričalo i navodno je veza trajala čak pet godina.

Foto: youtube.com/printscreen

Zrinko