KARLEUŠA ĆE JE ZAPALITI KADA BUDE VIDELA: Tijana Ajfon BEZOBRAZNO PROZVALA Niku, pogledajte šta je napisala!


IZVOR: Republika - 21.04.2020 | 15:22


Zbog šarenih jaja, Vaskrs je jedan od omiljenih dečijih praznika. Međutim, mlađoj kćerki Jelene Karleuše ovo nije baš lep praznik, s obzirom na to da svake godine plače, jer nikada ne uspeva da pobedi u kucanju jajima.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša

Lepa vest je da je Nika ove godine imala sreću, pa je uspela svima da polupa jaja, a loša da su svi to primetili, pa čak i prokomentarisali na društvenim mrežama.

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, našalila se na Nikin račun, pa je na svom Instagram storiju podelila ove reči:

– Nika Tošić konačno pobedila u razbijanju jaja. Ne znam za vas, ali ja ću mirnije spavati. Naravoučenije: Pravda je spora, ali dostižna – piše u objavi koju je Ajfonka podelila.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic

Čudo se desilo što Karleuša još uvek nije reagovala na ovu Tijaninu objavu, pa se predpostavlja da ne prati starletu, ali je sigurno da će sve da gori i da će Tijana izvući deblji kraj, samo da ovo stigne do Karleuše, koja ume da bude nemilosrdna kada su u pitanju komentari na nečiji račun. Posebno ako proceni da joj neko dira tamo gde ne treba.