Poznati podržali Draganinog miljenika: Robi razvalio sa svirkom na Instagramu!


IZVOR: Republika - 18.04.2020 | 20:31


Najveće folk zvezde podržale su večerašnji Instagram lajv koncert Roberta Bijelića iz Ljubljane, koji je inače bratanac supruga Dragane Mirković Tonija Bijelića.

Foto: Privatna arhiva

Robert i Dragana

Pored Dragane, koja je pevaču od početka nezamenljivi oslonac u muzičkoj karijeri, danas su njegovu svirku na društvenim mrežama najavili i Mira Škorić, Jana Todorović, Goga Sekulić, Džej Ramadanovski, Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Milan Mitrović i mnogi drugi.

Prvo su mu poželeli sreću, a onda su svi, tačno od 20 sati, ispratili njegov jednoipočasovni koncert koji je održao u muzičkom studiju. Uz pratnju klavira i harmonike Bijelić je pevao sve pesme koje su mu pratioci poručivali putem poruka. Pošto je bilo mnogo muzičkih želja, on nije mogao svima da izađe u susret, ali se zato maksimalno potrudio za sjajnu atmosferu koju je napravio u muzičkom studiju. U jednom tremutku uključio se i Darko Lazić, koji je sa sinom Aleksejem u naručju samo za Robija na suvo otpevao numeru "Majko".

Foto: instagram.com/printscreen

Robert Bjelić

Ako uzmemo u obzir da je njegovu svirku sve ukupno ispratilo oko 10.000 ljudi, onda je Robert, sa samo jednim izdatim svojim albumom, zreo za jedan ozbiljan koncert u velikoj dvorani.