Infekcija, krvarenje, tromboza: Još jedna srpska zvezda operisala želudac, nastupile komplikacije!


IZVOR: Republika - 05.04.2020 | 13:48


Neke javne ličnosti sa srpske estrade odlučili su se da smanje želudac kako bi skinuli kilograme, budući da su sa viškom kilograma kuburili godinama i nisu uspevali da ih se reše dijetama i vežbanjem.

Foto: youtube.com/printscreen

Dejan Milićević

Operacija smanjenja želudca nije nimalo jeftina i košta između 2 i 6 hiljada eura, a nije ni baš bezopasna budući da poslije nje mogu da se dese mnoge komplikacije - infekcija, krvanje, tromboza, kamen u bubregu...

Među prvima koji su to uradili bio je Darko Lazić, koji je posle saobraćajne nesreće proveo sedam meseci u kolicima, pa je uz nezdravu hranu, nabacio kilograme.

Foto: Republika/Dušan Lukić

- Najbolje i najefikasnije rešenje je bilo je upravo opeacija. Kada sam izašao iz bolnice, prvi pet-šest dana kao da imam upale mišića u stomaku. Ugojio sam se jer sam bio sedam meseci u kolicima, fizička aktivnost je bila nula, nije da nisam jeo, jeo sam, nisam se ugojio od vazduha, ali sam jeo manje - rekao je pevač za Vikend Premijeru, koji je poslije operacije uspeo da smrša čak 40 kilograma.

Foto: printscreen/instagram.com/dejan_milicevic

I fotograf Dejan Miličević je smanjio želuda i uspeo da se reši viška kilograma, s kojim je kuburio skoro tri decenije. On je za samo nekoliko sedmica skinuo više od 20 kilograma, a sada jede mnogo manje hrane.

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, među prvima se odlučio da smanji želudac. Posle operacije se veoma brzo i prepolovio, ali se sve iskomplikovalo jer je nedugo posle operacije uhapšen zbog afere Reket, a zbog lođih uslova u zatvori uticalo je na to da se njegovo zdravstveno stanje pogorša.

Foto: youtube.com/Jelena Karleuša