(FOTO) Da se naježiš! Naša pevačica je pokušala samoubistvo, posle joj se otac ubio, a sada je otkrila njegove POSLEDNJE REČI!


IZVOR: Republika - 20.03.2020 | 11:19


Nakon što je pokušala da se ubije, pre šest meseci, pevačica Dunja Ilić je primila vest da je njen otac Jovan Ilić počinio samoubistvo.

Foto: printscreen/instagram

Dunja Ilić

Iako je prošlo toliko vremena, Dunja je sada rešila da sa svojim pratiocima podeli nešto o njegovom životu, pa je na Instagramu objavila nekoliko storija posvećenih njemu.

Između ostalog, rekla je da je mnogo voleo škembiće i ćevapčiće, ali da nije upoznala čoveka koji je više voleo pse od njega.

Zbog koronavirusa otkazan i događaj koji je osnovao princ Hari

Foto: instagram.com/ dunyailich

Dunja Ilić

Pevačica je prvi put otkrila i koje su bile njegove poslednje reči. Navodno, on nije ni znao da je Dunja pokušala da se ubije, a poslao joj je poruku sledećeg sadržaja:

- Izvini što ti nisam obezbedio bolji život, ti si izuzetna.

Ona je na društvenoj mreži objavila sliku oca, uz ovaj komentar:

- Tata, šest meseci je bez tebe. Rekli su mi da sam te ubila. Ne bi to uradili, da su znali naš poslednji razgovor. Volim te tata. Ostajem jaka. I znam da si me ostavio bez tebe kako bi naučila da živim bez pojasa za spasavanje. Bio bi ponosan na mene. I rekao bi mi da sam veliki kreten zbog nekih grešaka koje sam pravila. Volim te tata. Znam da me čekaš. Ali sačekaj još malo. Želim da dođem u svom najboljem izdanju.

Evo kako je to izgledalo: