ČESTITKE IZOSTALE! Konkurencija iskulirala Hurricane: Kolege su u šoku jer smo pobedile, tužni su što nisu oni, pa su se razbežali!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 03.03.2020 | 04:00


Srbija je u nedelju uveče izabrala predstavnika na predstojećoj Pesmi Evrovizije i taj zadatak publika i stručni žiri poverili su prelepoj ženskoj trojki grupi Hurricane sa pesmom "Hasta la vista" u prevodu "Vidimo se", kao u planetarno poznatoj replici Arnolda Švarcenegera iz kultnog filma "Terminator 2".

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Hurricane

Jedna crnka i dve plavuše Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević odmah nakon proglašenja obećale su da će očarati Evropu i dati sve od sebe da se visoko plasiraju.

- Goreće Roterdam i Holandija od našeg nastupa. Imamo dva meseca da se spremimo da oduševimo Evropu - rekla je za Srpski telegraf prezgodna Ivana Nikolić, koja je prošle godine očarala i holivudsku zvezdu Džonija Depa dok je snimao film u Srbiji.

- Ako nam se javi da nam čestita, vodimo i Džonija sa nama da nam bude deo scenografije. Prvo da se pojavi kao pirat sa Kariba, a onda i u drugim filmskim kostimima. To bi bilo vau - šalile su se seksepilne pevačice.

 

 

 Možda su bili samo tužni što nisu oni pobedili, rekla je Sanja Vučić

Međutim, ono što je svima kraj malih ekrana i prisutnima u studiju na Košutnjaku, gde se održala Beovizija, odmah upalo u oči jeste da pobednicama niko od kolega nije čestitao nakon zvaničnog proglašenja, već su napuštali studio. Iako im je krivo što su njihove kolege pokazale sujetu i otišle sa lica mesta pre nego što su poželeli sreću svojim koleginicama u Holandiji, devojke sa snagom uragana, kako kaže njihovo ime grupe, tražile su opravdanja za kolege.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

- Nisu stigli da nam čestitaju, u šoku su. Učinilo vam se da im je krivo što smo mi pobedile, a možda su bili tužni što nisu oni. Čuli smo povike: "Bravo, bravo" kad smo izlazile na scenu - pomirljivo je ispričala Sanja.

Ozarenog lica, nasmejana Ksenija, ćerka Nenada Kneževića Kneza, odmah je istakla da još nisu svesne uspeha koji su postigle.

- Sada se osećamo uzbuđeno, umorno, srećno, sve nam se pomešalo. Pitajte nas sutra, sada nam se mnogo spava. Idemo na picu i pljeskavicu, pa u krevet - rekla je Ksenija, a Ivana je objasnila da im tek predstoji naporan rad kako bi maksimalno dobro spremile nastup za evrovizijsku scenu uz neka iznenađenja u odnosu na Beoviziju.

- Smislićemo šta ćemo da promenimo da budemo još spektakularnije. Nismo stvarno očekivale pobedu i bilo je gusto. Naiva je bila naš favorit, ali i Marko Marković i Igor Simić, koji je iskidao. Lepa energija je bila među nama na probama i verujemo da će nam naknadno kolege čestitati - iskrena je Ivana.

 

 

Foto: printscreen/RTS

Andrija Jo: Nema zle krvi među nama

U jednom trenutku sa vrha stepeništa ispod kog smo radili intervju sa grupom Huriccane pojavio se jedan od favorita Beovizije, jutjuber Andrija Jo, koji se vratio da ipak devojkama čestita trijumf.

- Bravo, devojke. Svaka čast - vikao je Andrija odozgo, što su pevačice oduševljeno pozdravile.

- Hvala i bravo, Andrija, pokazao si da nema sujete među nama.

Pre nego što je otišao, povikao je:

- Nema zle krvi. Ja sam rekao da najbolji treba da pobedi.

Foto: instagram.com/mojicevic.bane

Bane: Kolege me nisu podržale

Bane Mojićević jedan od retkih narodnjaka na festivalu Beovizija, a otkrio nam je da ga niko od kolega iz "Zvezda Granda" nije podržao na Beoviziji.

- Niko od mojih drugara iz "Zvezda Granda" me nije zvao kad se pročulo da sam kandidat za Evroviziju, ali sam imao podršku nekih drugih pevača, prvenstveno mog kuma Dejana Matića - iskren je Bane.

Olja Kovačević: Žao mi je Kije!

Komentarišući otkud Kristina Kija Kockar u zelenoj sobi uz pobednice Beovizije, budući da je stav javnog servisa građana Srbije da se rijaliti i sve vezano za njih izbegava u širokom luku, urednica zabavnog programa RTS Olivera Olja Kovačević rekla je:

- Kiju su Hurricane prijavile kao deo svog tima i nije bilo razloga da je ne primimo. Inače, rijaliti je forma koju posmatram kao robovlasnički odnos i žao mi je sve rijaliti-igrače što prodaju dostojanstvo koje nema cenu.

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Šerifović: Nikad više Evrovizija

Čestitam devojkama i želim im sreću u Holandiji, ali što se tiče mog učešća na Evroviziji u budućnosti, ono se neće desiti. Bilo bi suludo da nakon pobede opet nastupam i, recimo, osvojim 17. mesto i da se onda obesim - rekla je Marija na sebi svojstven način.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Sedele u centru grada i slavile

Dan nakon pobede članice grupe Hurricane su provele dosta mirno da bi im se što bolje slegli utisci, a paparaco Srpskog telegrafa snimio ih je kako u jednom kafiću u centru Beograda piju kafu sa saradnicima. Posle samo nekoliko sati sna pevačicama se nije video umor na licu, doduše, i šminka im je bila dobar saveznik u kamuflaži.