Ceca dobila romantičan poklon od misteriozne osobe: OVO iznenađenje bi oduševilo svaku ženu!


IZVOR: Republika - 16.02.2020 | 11:59


Na adresu popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović (46) stigao je buket crvenih ruža koji je, kako izgleda, pozitivno iznenadio pevačicu i oduševio njene pratioce.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca Ražnatović

Ceca je na svom Instagram profilu objavila fotografiju buketa crvenih ruža koji je dobila na poklon, a uz njega dodala je emotikon crvenog srca.

Pevačica je ostala misteriozna da li je u pitanju znak pažnje prijatelja nakon Dana zaljubljenih ili se neki muškarac trudi da je fascinira i osvoji romantičnim poklonom.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ražnatovićeva je svojom objavom zaintrigirala sve, a da li će otkriti ko je misteriozni džentlmen koji joj je poslao poklon koji bi oduševio svaku ženu, ostaje da vidimo.

Pevačica retko govori o svom emotivnom životu, a nedavno kada su je novinari pitali kada će da se skrasi, Ražnatovićeva je sve iznenadila kontra pitanjem.

- Ko kaže da ja nisam skrašena?! Delujem li razuzdano? (smeh) Šalu na stranu, meni papir nije potreba za sreću i emotivni mir. Ja sam zadovoljna svojim načinom života, organizovala sam ga onako kako sam ja želela, imam dovoljnog iskustva iza sebe i broj godina i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim - rekla je tada Ceca.