Ipak je voleo?! Oglasio se Vranješ i progovorio o SE*S aferi sa Karleušom: Tako me je SLATKO lagala, da sam joj sve verovao, a sad neka viđa sa tim sa kojim hoće!


IZVOR: Kurir Stars - 11.02.2020 | 19:53


Fudbaler kaže da se kaje što je imao romansu sa folk zvezdom, kojoj je, tvrdi, od prvog dana sve verovao na reč, a ona ga je "slatko lagala"

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes/instagram.com/karleusastar

Ognjen i Jelena

Pre tačno mesec dana navršilo se godinu dana otkako je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Jelena Karleuša navodno u tajnoj vezi sa Ognjenom Vranješom. Fudbaler grčkog AEK dosad nijednom nije dao intervju o njihovom odnosu.

Prvi put za jedne novine sportista otvara dušu i iznosi svoju verziju navodne afere sa pevačicom i onome što se dešavalo pre skandala.

Na početku razgovora pitali smo Vranješa da li se kaje.

- Naravno da se kajem. Sramota me je što sam takvu osobu poznavao. Vreme ne možemo da vratimo, ali makar možemo pojedine ljude da izbrišemo iz života - kaže fudbaler.

Foto: youtube.com/GoldXeXtreme

Jelena i Ognjen

* Šta se tačno dogodilo među vama?

- Od ljubavi do mržnje linija je tanka, a pošto više nema linije, onda je sve jasno.

* Šta misliš o Dušku Tošiću?

- Divim se tom čoveku kad je uspeo sve ove godine da izdrži s tom ženom. Veliki naklon." 

* Šta ti se najviše dopalo kod Jelene, pa ste odlučili da uplovite u tajnu vezu?

- Kako sprema pasulj sa svinjskim rebarcima. Šalu na stranu. To što je slatko lagala, a ja sam bio jako povodljiv i verovao sam joj svaku reč, dok na kraju nisam progledao i video s kakvom osobom zapravo imam posla.

Foto: e-stock

Jelena Karleuša

* Da li bi voleo da se vidiš s Jelenom i šta bi joj rekao?

- Nema potrebe za susretom, ima ona s kim da se viđa. 

* Na koga aludiraš?

- Ona to zna! Pitajte nju.

* Zašto i dalje u javnosti neguje sliku porodične žene?

- To me ne zanima. Ni ona ni njena porodica. Neka su živi i zdravi. 

* Da li i dalje voliš Jelenu?

- Ko kaže da sam je ikada i voleo?

Foto: instagram.com/ognjen_vranjes

Ognjen Vranješ

* Pre tačno mesec dana navršilo se godinu dana otkako je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Jelena Karleuša navodno u tajnoj vezi sa Ognjenom Vranješom. Fudbaler grčkog AEK dosad nijednom nije dao intervju o njihovom odnosu.  Zašto si odustao od tužbe protiv Karleuše?

- Videli ste kako poštuje sud, a ja nemam vremena za te budalaštine i da se s njom ganjam pet godina. Ona je svoj život posvetila sudovima i tužbama. S druge strane, za šta ona mene da tuži? Dobila je reklamu kakvu neće dobiti za 14 života. Treba da mi zahvali jer joj je cena nastupa skočila.

* Ali ona tvrdi da te ne poznaje i da si neko ko je hteo marketing preko njenog imena.

- Ne poznajem ni ja nju, ako joj je tako lakše. Ja i marketing, au, pa, baš joj hvala na tome, divna je osoba, da i ona nekome pomogne u životu. Napustio sam Anderleht i reprezentaciju zbog nje, a sad kao ja hteo marketing.

* Šta misliš, šta će reći na ovaj intervju?

- Njeno mišljenje me ne zanima. Imam pravo da kažem šta želim, a govorim samo istinu. Ona mi to pravo nikada ne može uskratiti.