Unakazila se sa plastičnim operacijama: Majino lice se potpuno izobličilo, pojavila joj se kobasica!


IZVOR: Espreso.rs - 09.02.2020 | 09:24


Hrvatska pevačica Maja Šuput prema rečima stručnjaka doslovno se unakazila filerima, do te mere da joj se stvorila kobasica na licu. Osim toga, povećala je grudi, a korekcija nosa ostaje misterija.

Foto: instagram.com/majasuput

Maja Šuput

Pevačica neumorno peva po svadbama i koncertima, putuje sa suprugom Nenadom (36), prodaje mikrofone, slušalice... U užurbanom načinu životu, Maja svakako nalazi vremena i za posete plastičnom hirurgu.

Estetski hirurg, kako prenose hrvatski mediji, rekao je da Šuput popunjava bore smejalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom.

Pevačica je korigirovala i usne. Već godinama redovno ide na tretmane hijaluronskom kiselinom. Cena jednog tretmana je oko 350 evra. Međutim, efekt traje pola godine do godinu dana pa je zahvat potrebno stalno ponavljati.

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao je jedan estetski hirurg još 2016, pošto se pevačica pojavila na promociji svog albuma potpuno ispeglana. Lice joj zbog filera izgleda 'zamrznuto'.