Marko je varao Lunu tri meseca: Sa novom devojkom je uslikan kako se ljube na Kopaoniku?


IZVOR: Srbijadanas - 05.01.2020 | 14:44


Otkako su zvezde prve i druge sezone "Zadruge" Marko Miljković i Luna Đogani raskinuli, svaki korak bivšeg zadrugara prati se sa velikom pažnjom, a svaki čas pojavljuju se spekulacije o tome da već ima novu ljubav.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marko Miljković

Svaka slika sa nekom ženskom osobom na Instagramu rađa nove sumnje, međutim, Marko je u više navrata demantovao ovakve tvrdnje, govoreći da nema novu devojku

Ipak, izvor koji je želeo da ostane anoniman tvrdi da je Marko već dugo u novoj vezi, i da je u nju, šta više, uplovio još dok je bio sa Lunom. Prema tvrdnjama izvora, Marko je sa svojom novom izabranicom otputovao na Kopaonik, o čemu smo već pisali 

- Od oktobra su zajedno. Varao je Lunu dok je bila na nastupima. Posedujem slike Marka sa novom devojkom, sa Kopaonika, koje su slikali ljudi koji se tamo nalaze. On je lažovčina, glumi da pati, i preuzeo je Lunine grupe na Fejsbuku. Manipulator! - tvrdi izvor.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

 Među njima se nalazi slika iz Markovih kola, koja je, navodno, nastala dok je vozio svoju novu devojku kući posle dočeka Nove godine, kao i slike sa Kopaonika.

Na jednoj od njih, tvrdi izvor, vidi se kako se Marko ljubi sa novom izabranicom. Osim toga, tu je i prizor u kojem se njena silueta vidi kao odraz u njegovim naočarima, budući da ga je ona slikala, kao i momenti dok zajedno uživaju na snegu.