Prekidamo post zbog se*sa: Vesna i Đole Đogani surovo iskreni na tabu teme!


IZVOR: A. P. - G. D. - 30.11.2019 | 04:15


Pevačica Vesna Đogani bez imalo zadrške za Srpski telegraf je ispričala da njen brak sa 22 godine starijim kolegom Đoletom Đoganijem, pored ljubavi i poštovanja, čuva i odličan seksualni život.

Foto: youtube.com/ Djogani

Vesna i Đole Đogani

- Mnogo se volimo i poštujemo, ali bez dobrog seksa ni brak ne bi bio dobar - rekla je Vesna, dok je Đole klimao glavom podržavajući ono što Vesna govori, a onda se nadovezao sa zanimljivim objašnjenjem.

- Mora da se vodi računa o ishrani i da se posti, odnosno da se suzdržava čovek od loših namirnica. Ja praktikujem da po par dana budem vegetarijanac, pa onda vegan, pa onda konzumiram i zdravo meso. Prilagođavam sebi i svojim potrebama ishranu - objasnio je Đole.

Kad je već Đogani pomenuo post, pitali smo ga da li to znači da poste u pravom smislu te reči, a on je odmah znao da nas zanima da li tokom posta imaju intimne odnose.

Knjiga "50 nijansi sive" nam je spasla brak, priznala je pevačica

- Mislite na seks?! E, tu nema posta, nikada ne postimo što se tiče intimnih odnosa. Kad nam naiđe potreba za seksom, post prestaje - rekao je denser smejući se, a Vesna dodala:

- Šteta bi bilo postiti na tome, seks bi trebalo što češće upražnjavati.

Denser je onda dao i konkretan savet vezan za zdrav život:

- Zbog zdravlja i vitalnosti bar jednom nedeljno čovek mora da ima seks.

Poznati supružnici ispričali su da svoj brak osvežavaju i učeći o intimnim odnosima i primenjujući metode zavođenja iz filmova i knjiga koji se bave intimnim odnosima i bude strast, pa to savetuju i drugima.

- Moram da budem iskrena i da priznam da mi je knjiga "50 nijansi sive" spasla brak i osvežila seksualni život, donela nam je revoluciju - otkrila je Vesna Đogani. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Vesna: Luna je lako postala zvezda

O bratanici svog supruga Luni Đogani Vesna je sada imala samo reči hvale i rekla je da su njene pesme postale hitovi za kratko vreme, što je po njenom mišljenju već veliki uspeh.

- Luna je napravila super posao i samo bi trebalo da nastavi da radi na sebi i na karijeri. Ona kao deo muzičke porodice ima odličnu odskočnu dasku da postane zvezda ukoliko se bude trudila - ispričala je pevačica grupe Đogani fantastiko.