Ognjen Amidžić pijan vodio emisiju: Voditelj se opustio pred snimanje pa se ucirkao!


IZVOR: blic.rs - 19.11.2019 | 04:15


Poznati voditelj Ognjen Admižić pristao je da proverimo da li govori istinu, pa je odgovarao na pitanja na "Blic poligrafu", te otkrio mnogo toga iz svoje intime.

Foto: youtube.com/printscreen

Ognjen Amidžić

Jedno od pitanja je bilo da li je ikada pijan vodio emisiju, a on je odgovorio potvrdno.

- Jesam. Ja volim da popijem nešto pred emisiju, vole i gosti. Mislim da je to zdrav način da se opustimo, pošto idemo uživo. Pod tim adrenalinom taj alkohol ispari. Ali nikad se ne popije više od jedne-dve čašice. Nema šanse! Osim jednom, kada mi je emisija pala na slavu. Bili su pevači, Nada Topčagić je vodila kolo, svi su doneli piće, napili smo se i mi, publika, kamermani. Svi su bili pijani - prepričao je anegdotu voditelj, nakon što je priznao taj nestašluk, a poligraf odgovor prepoznao kao istinit.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ipak, nije bio iskren kada je ispričao da ne prati pomno komentare muškaraca na Instagramu svoje supruge, kao i da sebe ne smatra za poželjnog muškarca. Takođe, nije bio iskren ni na pitanje da li je nekada lagao gledaoce kako bi zaštitio javne ličnosti koje dolaze kod njega u emisiju kako bi oprale grehe u očima svih. Rekao je da to ne radi, ali je poligraf pokazao suprotno.

Ali je zato Amidžić priznao da je probao marihuanu.

- Nisam nikad probao drogu, osim marihuane na fakultetu. Ništa teže nikad, a i to zato što je ekipa s kojom sam studirao to konzumirala i onda mi je svejedno kad sedim sa njima u sobi da li se pasivno ili aktivno naduvavam - ispričao je Ognjen.