Nesrećnu ženu sukob sa folkerom umalo koštao života! Sara: Halid me je prevario za 400.000 dolara!


IZVOR: Vladimir Janković - 17.10.2019 | 03:15


Australijanka Sara Keno optužila je pevača Halida Muslimovića da je prevario za 400.000 dolara! Kako Sara tvrdi, ona je sa Halidom bila u vezi tri godine, a on je od nje uzimao novac zbog koga je kasnije čak i pretukao.

Foto: 9News

Halid Muslimović i Sara Keno..

- Bila sam zaljubljena u njega. Upoznali smo se na koncertu u Melburnu 2015. godine. Bila sam u publici kada me je zgrabio za ruku i tražio fotografiju sa mnom. Kada nismo bili zajedno, bili smo stalno na telefonu, rekla je Sara za australijanske medije i dodala da je on postepeno od nje uzimao novac, nakon čega je uvidela sa kakvom je osobom u vezi.

Sara: Udario me je po desnom obrazu. Kada sam počela da gubim svest, ugrizao me je za ruku

- On je čudovište, životinja - rekla je ona za bosanskog pevača i nastavila da priča kako je u jednom trenutku zbog novčanih problema izgubila i posao hipotekarnog brokera! Tada je sela na avion i zaputila se kod pevača u Bosnu kako bi nekako povratila svoj novac. Sa troškovima putovanja i desetinama internacionalnih transfera novca preko Vestern juniona, Sara procenjuje da je potrošila oko 400.000 dolara tokom veze.

- Muslimović je uvek obećavao da će vratiti dugove. Bila sam sigurna da on govori istinu jer su mi njegovi advokati govorili isto - tvrdi Australijanka.

Kenoova: Bila sam zaljubljena u njega. Stalno smo bili na vezi

Međutim, kada je stigla u Bosnu, doživela je pravi skandal! Halid je skočio na nju i fizički je napao!

- Udario me je po desnom obrazu. Kada sam počela da gubim svest, ugrizao me je za ruku - kaže nesrećna žena iz Australije koja je ceo slučaj prijavila policiji i tvrdi da se Muslimović izjasnio kako nije kriv!

- Novac još uvek nisam dobila, a sada sam zabrinuta kako neću imati dovoljno sredstava da odletim u Bosnu i svedočila protiv čoveka koji me umalo nije ubio - završila je priču Kenova.

Foto: e-stock/KOBRA

Halid Muslimović