80.000 POSETILACA PRVOG DANA MUSIC WEEKA NA UŠĆU


IZVOR: Republika - 24.08.2019 | 21:12


Prvo veče beogradskog Music Week festivala nadmašilo je sva očekivanja! Osamdeset hiljada ljudi prošlo je kroz festivalske kapije na Ušću, tokom prvog od tri festivalska dana.

Foto: LCF Mediia

Veliko interesovanje

Beograđani i gosti Beograda uživali su sinoć u spektakularnim koncertima Saše Kovačevića, Jelene Rozge, Tonija Cetinskog, Dragane Mirković i Dženana Lončarevića.

Hiljade posetilaca pohrlilo je na Ušće već u 19h kada su festivalske kapije otvorene. Sjajni Saša Kovačević otvorio je Music Week, a nakon njega je na scenu izašla Jelena Rozga. Šarmantnoj zvezdi sinoć je bio rođendan, pa su joj organiozatori i publika pripremili specijalno iznenađenje - tortu i čestitke!

Foto: LCF Mediia

Jedan od miljenika beogradske publike, koji i sam ne krije da uvek sa zadovoljstvom nastupa u Beogradu, Toni Cetinski, održao je fantastični koncert. Nakon njega je na scenu stupila najveća zvezda narodne muzike, Dragana Mirković, čiji je beogradski nastup publika željno iščekivala već nekoliko godina, s obzirom na to da je poslednji koncert u glavnom gradu imala pre nekoliko godina.

Foto: Skymusic by Live Production

Za sjajnu atmosferu do ranih jutarnjih časova pobrinuo se fenomenalni Dženan Lončarević, uz čije je hitove završeno prvo veče Music Weeka.

U nedelju, 25. avgusta, nastupaju Maya Berović, Senida, Buba i Džala, Coby, Sara Jo, Katarina Grujić i Angellina.

Ulaz na festival je besplatan uz skinutu besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App.