Afrika šutnula Volkova zbog menadžera!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 06.08.2019 | 03:25


Sandra Afrika ne samo da je stavila tačku na vezu sa Vladimirom Volkovim nego se i vratila bivšem dečku Aleksandru Moskovljeviću Mikiši.

Foto: instagram.com/vovavolkov3

Sandra i Vladimir...

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Afrika je pre mesec dana obnovila ljubavnu vezu sa svojim menadžerom, sa kojim je bila deceniju u vezi pre nego što se smuvala sa Vladimirom.

- Sandra je na vezu sa Volkovim stavila tačku nakon njegove prepiske sa Marijom Anom Smiljanić. Ona nije mogla da mu oprosti i pređe preko toga iako je jedno vreme pokušavala da ostane u toj vezi. Kada je prelomila, zamolila ga je da se iseli iz njenog stana u elitnom naselju Vest 65. Nakon razlaza je bila neko vreme sama, a onda je ponovo intenzivno počela da izlazi i da se druži sa Mikišom i van nastupa. Ubrzo su odlučili da svojoj ljubavi daju novu šansu - govori dobro obavešten izvor i dodaje da su, osim ljubavi, započeli i zajednički biznis.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Volkov i Marija Ana Smiljanić...

- Mikiši je teško pala njena i Vladimirova veza i trebalo mu je malo vremena da pređe preko svega. A da je definitivno prelomio da otpočnu novo ljubavno poglavlje, bilo je jasno kada je Sandri dao poslovni projekat sa predlogom da zajedno ulože novac. Tako su Sandra i Mikiša investirali u izgradnju zgrade u Šapcu, što ih je još više zbližilo. Svakodnevno planiraju i učestvuju u izgradnji njihovog prvog objekta, koji će biti useljiv krajem sledeće godine - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, upućeni tvrde da se Sandra i Mikiša nakon pomirenja uopšte ne razdvajaju. Sve vreme su zajedno, na njenoj jahti na primorju isplove zajedno i ne vraćaju se ceo dan. Tek uveče ako ima neku ugovorenu svirku. Bliske Sandrine prijateljice tvrde da se ona oseća kao da nisu ni raskidali, dok je Mikiša obazriv i još uvek nepoverljiv.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sandra Afrika...

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Afriku, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Sandra i Mina zapalile Budvu!

Sandra Afrika je svakodnevni gost na crnogorskoj plaži Ploče, koja je poznata po dnevnim žurkama, a već nekoliko dana društvo joj pravi Mina Vrbaški. Njih dve su zaludele muškarce svojim preatraktivnim izgledom, a kada malo popiju i počnu da đuskaju, mnogima od njih nije dobro. Tokom celog dana uživaju na plaži i ispijaju koktele, a kada se opuste, sledi totalni haos. Obe su poznate po tome što vole da se zezaju, pa tako oko sebe imaju uvek puno poznanika. Sa njima dvema nikada nije dosadno.