JK se kaje zbog pljuvanja: Karleuša zvala Natašu da joj se pravda!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 10.07.2019 | 03:25


Pevačica Jelena Karleuša pozvala je koleginicu Natašu Bekvalac kako bi se odmah opravdala govoreći da nikada nikome nije govorila ništa ružno za nju, međutim, Novosađanka baš i nije poverovala u tu priču.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Jelena Karleuša

Naime, posle pisanja Srpskog telegrafa u jučerašnjem broju, mala od skandala odmah se oglasila na društvenim mrežama navodeći da nema ništa protiv Bekvalčeve iako postoje dokazi da ju je i te kako pljuvala tokom davanja intervjua.

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac

- Čim je pročitala novinske napise u kojima se navodi da je Jelena ogovarala Natašu i pričala da je ona koristila drogu zajedno sa dizajnerom Darkom Kostićem, odmah je pozvala koleginicu. Rekla joj je da ona nikada nije pričala ništa ružno za nju i da svaku priliku koristi da pohvali njen rad i smisao za modu. Govorila je Nataši da je mediji linčuju već mesecima i da su joj namerno smestili i ovaj skandal, pa da ne treba da veruje u te priče. Nataša ju je saslušala, ali joj nije poverovala niti je uspela da je ubedi da to nije pričala. Bekvalčeva je Jeleni preko telefona rekla da se s takvim stvarima koje su povezane sa drogom ne treba ni šaliti, a kamoli ići okolo i govoriti da se neko drogira - otkriva nam dobro upućen izvor blizak pevačici.

Natašu je najviše iznerviralo što je Jelena pričala da se drogirala sa Darkom Kostićem

U nastavku razgovora smo saznali i da je Jelena rekla da će na sve moguće načine da pokuša da ubedi Natašu da navodi nisu istiniti.

- Karleuša je Nataši u toku razgovora objasnila da će da dokaže da je nikada nije nazvala narkomankom, ali joj je Bekvalčeva rekla da nema potrebe ništa da joj dokazuje i da će ubuduće da vidi da li će joj se poveravati i u kojoj meri. Natašu je iznerviralo i to što je Jelena pomenula njenog bivšeg partnera Luku Lazukića i činjenicu da ju je pretukao u stanu nakon što mu je navodno preturala po telefonu, pa je Jeleni jasno stavila do znanja da to nije stvar s kojom se treba igrati - priča naš sagovornik.