Bila je veoma popularna, a onda nestala: Popularnu pevačicu pokušao da ubije muž!


IZVOR: Republika - 07.06.2019 | 20:06


Nataša Đorđević je odmah bila primećena kada je stupila na muzičku scenu, ali jedna stvar iz privatnog života naterala ju je da odustane od karijere.

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Đorđević

Kako je pevačica tvrdila 2010. godine, nevenčani suprug pokušao je ubije kada se vozila automobilom. Ona je tada izjavila da ju je bivši Goran pratio, a na kraju i pokušao da je napadne ispred stana.

- Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije - rekla je ona tom prilikom i dodala da je prestao da je prati kada je krenula ka policijskoj stanici.

Ona sa tim čovekom ima i sina, a danas nije na javnoj sceni. Jedno od Natašinih poslednjih pojavljivanja na malim ekranima bilo je u martu 2017. godine.

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Đorđević danas...

Pevačica je od tada promenila mnogo boja kose, ali svi komentarišu kako i dalje sjajno izgleda.