Oglasila se Sonja Lukas!


IZVOR: - 04.09.2017 | 08:38


Sonja Vuksanović oglasila se prvi put nakon što je prijavila svog bivšeg supruga, pevača Acu Lukasa, jer ju on, kako je rekla, fizički napao u stanu.

Foto: instagram.com/sonjavu

Sonja Lukas

Iako se Sonja sve vreme drži toga da ne daje zvanične izjave za medije, još uvek zvanična supruga Ace Lukasa oglasila se putem Instagram profila.

U pitanju je fotografija iz jednog filma, sa porukom kojom je očigledno želela da stavi do znanja da je bivši partner nije poštovao.

Foto: instagram.com/sonjavu

Aco nisi me poštovao... napisala je Sonja

 

 

Podsetimo, Aca Lukas juče je, po povratku sa nastupa iz Švajcarske, sam otišao u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Aca je u ovoj ustanovi saslušan kod tužioca, gde je priznao da jeste fizički napao Sonju.

 

 

Kako nam je po zlasku iz tužilaštva, krivicu je priznao samo iz razlpga da ne bi išao u zatvor.

- U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude - što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala - rekao nam je Lukas.