(VIDEO) Lola stao na ludi kamen: Ovo je lepotica kojoj se fudbaler zakleo pred Bogom!


IZVOR: Republika - 02.06.2019 | 14:32


Jedan od najpoznatijih zavodnika među fudbalerima do sada je bio Milan Lola Smiljanić, koji je danas izgovorio sudbonosno "da" studentkinji Tamari Čupković.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tamara Čupković i Lola Smiljanić danas su se zakleli na večnu ljubav

Kako je Srpski telegraf prvi pisao, Tamara i Lola verili su se u Duborvniku u septembru prošle godine, a sada su u crkvi na Topčideru sklopili brak. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Srećni mladenci nakon crkvenog venčanja... Tamara i Milan

Mladu je do Hrama svetih apostola Petra i Pavla dopratio otac, a njena venčanica mnogima je zapala za oko budući da je Tamara izgledala bajkovito. Duga venčanica je optočena kristalima, a Tamara se odlučila da pusti kosu na venčanju, dok je na glavi imala venčić od dragog kamenja. Ni mladoženja nije zaostajao budući da je stigao u pratnji kuma, fudbalera Nemanje Tomića u skupocenom, mat crnom BMW-u.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nakon crkvenog venčanja, mladenci i svatovi su se uputili u restoran na građansko sklapanje braka

Tamara i Lola nekoliko godina su u vezi, a sada su se pred brojnim svatovima zakleli na večnu ljubav. Među onima koji su prisustvovali crkvenom venčanju je i tek penzionisani kapiten Partizana, Saša Ilić sa suprugom.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Brojni fudbaleri prisustvovali su crkvenom venčanju, a među njima i Saša Ilić sa suprugom

Nakon crkvenog venčanja, svatovi su se uputili u restoran gde se očekuje oko 200 zvanica i gde će se obaviti građansko sklapanje braka.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Trubači svirali mladoženji...