Lazić još uvek u braku sa Sevićkom: Darko laže verenicu da se razveo!


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 25.05.2019 | 03:15


Folk zvezda Darko Lazić je još uvek zakonit suprug Ane Sević uprkos pokušaju da slaže ne samo verenicu već i celokupnu javnost u Srbiji. Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić, koji je ekskluzivno za naš list izjavio da je zvanično razveden, u stvari se nije pojavio na nedavnom ročištu, koje je bilo zakazano po tužbi Ane Sević u cilju razvoda braka.

Foto: e-stock/S. KOSTIĆ

Marina i Darko

Prema tvrdnjama upućenih, pevač se odlučio na ovu veliku laž kako bi umirio verenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mesecu, a koja je zahtevala od pevača da što pre okonča brak da bi mogli da planiraju venčanje.

- Darko je imao pritisak oca i majke, ali i verenice, koja ga je otkako se vratio iz bolnice zapitkivala kada će se razvesti. On joj je prethodno obećao da će sklopiti brak čim se zvanično razvede od Ane i logično da je bila nestrpljiva. Ona mu je čak u nekoliko navrata prilikom svađa i zapretila da sve dok je u braku sa Anom neće moći da viđa njihovo dete. Kada je napokon stigao poziv za ročište, svi su bili srećni, osim Darka - govori dobro obavešten izvor i nastavlja:

Anin advokat: Informacije koje izlaze u javnost da su se Ana i Darko razveli su netačne. To je apsolutna glupost

- Darko nije imao hrabrosti da stavi potpis na razvod uprkos pritiscima koje je imao i zbog toga je odlučio da se ne pojavi na sudu. Bio je prinuđen da slaže porodicu i verenicu, pa, samim tim, i javnost da se razveo zbog pritiska koji je imao, ali je prava istina da je on još Anin muž.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ana Sević

Kako dalje saznajemo, Lazić je na poslednje ročište zakasnio, nakon čega se našao sa Anom, kojoj se pravdao da je imao neodložnih obaveza i nije uspeo da stigne. Tada ga je, prema tvrdnjama upućenih, zamolila da na sledeće ročište dođe da bi spor bio završen i kako bi svako mogao da nastavi svojim putem.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevača, ali se do zaključenja broja nije javljao na naše pozive.

S druge strane, pravni zastupnik Ane Sević advokat Miša Petrovski potvrdio je naša saznanja.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Darko i Ana

- Informacije koje izlaze u javnosti da su se Ana i Darko razveli su netačne. To je apsolutna glupost. On se nije pojavio na ročištu, a ponovo je zakazano za jun mesec. Tačnije, zakasnio je, pa smo tada napravili neki sporazum, koji bi trebalo da stupi na snagu u junu - rekao je Miša za naš list.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo smo pevača, a on je nakon što je čuo da je uhvaćen u laži počeo da preti.

- Tužiću vas sve, napraviću skandal ako budete to pisali. Za mene smo razvedeni - rekao je Darko.

Podsetimo, Ana Sević i Darko Lazić venčali su se u tajnosti 12. juna 2014. Samo mesec dana kasnije, Sevićeva je na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Lorena. Tokom turbulentnog braka pratile su ih brojne afere.