Tatin ponos: Mitrovićeva ćerka student generacije na prestižnom univerzitetu, a ovako mu izgleda zet!


IZVOR: Republika - 23.05.2019 | 12:36


Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović na svom tviter nalogu pohvalio se snimcima iz Amerike gde je otišao na svečanu dodelu diploma univerziteta koji je njegova starija ćerka Sandra završila.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Željko Mitrović...

Naime Sandra je postala student generacije i dobila ssilne nagrade što je Mitrovića učinilo veoma ponosnim tatom. Upriličena je svečana ceremonija dodele diploma uz orkestar a Sandra je blistala u plavoj odori sa kapicom na glavi. 

- Evo nas samo par minuta od zvaničnog završetka Sandrinih master studija na jednom od najprestižnijih univerzitetu na svetu “Columbia University” u New Yorku. Sandra je student generacije i nominovana je za nekoliko prestižnih nagrada!Ovaj što maše u publici je njen ponosni ćale!

Ona je takođe tokom svog studiranja u Americi započela i vezu sa jednim momkom koga je Željko imao prilike baš sada da upozna. Kako je napisao ispod fotografije dečko nije loš ali će definitivno postati Nikola Kojo iz "Anđela 2".

- Upoznao sam i Sandrinog dečka, Njujorčanin Greg, naizgled nije loš momak, mada je sebi sve više ličim na Nikolu Koju iz “Andjela 2” - napisao je Željko ispod zajedničke fotografije sa ćerkom i njenim momkom

Podsetimo Mitrović je još juče počeo sa objavljivanjem snimaka svog puta za Ameriku. On je promenio nekoliko letova, pa čak i izgubio i prtljag kako bi stigao na vreme u Njujork na dodelu diploma jer je obećao svojoj ćerki da će biti uz nju na ovaj važan dan.