Vuk Mob je bio ranjen u obračunu, a na snimanju spota mogao da pogine: Sada otkriva svoje pravo ime i sa kojim ženama sa javne scene je bio!


IZVOR: blic.rs, Republika - 20.05.2019 | 20:09


Vukadin Gojković, poznatiji kao reper Vuk Mob, otkrio je razne detalje iz privatnog života koje je malo ko znao. Posle dužeg perioda spekulacije o njegovom odnosu sa pevačicom Milenom Ćeranić, kao i Darom Bubamarom, iskoristio je priliku i stavio tačku na sve gradske priče.

Foto: instagram.com/iamvukmob

Vuk Mob...

- Bio sam (sa Milenom) pet dana, šest. Sad smo samo prijatelji - izjavio je u jednoj emisiji Vuk, pa se dotakao prepiske s Darom Bubamarom.

- Dopisivali smo se, ali ništa u emotivnom kontekstu", rekao je on pa dodao: "Jedino ako sam bio pijan, ali toga se ne sećam. Celu veridbu sam bio pijan, a kamoli u vezi s nekim! zaključio je tu priču on, napominjući da ga verenica nije ostavila jer je čula da je bio sa Kijom Kockar.

Sa Kijom se, kaže, samo druži. Posećivao ju je i kod kuće, ali takođe samo prijateljski. Sa druge strane, o odnosu sa Tijanom Ajfon imao je mnogo šta da kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cao Vukadinee ??‍♂️?

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Apr 4, 2019 at 8:13am PDT

- Mi smo bili u nekoj drugoj vrsti veze, emotivnoj baš i nismo. Ja se lično ne kajem. Mislim da je sve to deo iskustva u životu. Možda podsvesno misim da nije trebalo da se desi, ali ne kajem se. Tijana je super devojka. Nije dugo trajalo. Dva ili tri puta se desilo i to je to - rekao je Vuk.

Pošto je "prečešljao" ljubavni život, zakoračio je i dalje u svoju intimu. Naime, po prikazivanju njegove luksuzne kuće, mnogi su ga jurili da im vrati novac koji duguje! Sa drogom, kaže, nema nikakvih dodirnih tačaka.

- Nemam nikakav dodir s drogom, iako moj izgled i imidž govore drugačije - rekao je on bez ijednog treptaja oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

krme odvratno ?

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Mar 16, 2019 at 2:17pm PDT

Kako se ispostavilo, mogao je da izgubi život kada je na snimanju spota baci one jedan, već dva molotovljeva koktela.

- Bacio sam dva. Umalo da izginemo, pogodio sam strujni generator - ispričao je on, kojem to nije bio prvi put da se boji za sopstveni život.

Jednom prilikom ranjen je u obračunu iz vatrenog oružja.

- Da. Ne osećam deo stopala, ali stopalo jedno manje-više... isti đavo - zaključio je reper.