Samo oni znaju šta su radili: Andreana Čekić bila sa ljubavnikom u WC dok je muž čekao ispred!


IZVOR: Mediji,Republika - 31.03.2019 | 10:09


Andreana Čekić kad voli, voli do daske, ma kakve okolnosti bile. To je nedavno dokazala kada se sa novim dečkom, oženjenim Markom Miloševićem, zaključala u WC jedne kafane, dok je njen bivši suprug Ivan Miladinović sedeo ispred.

Foto: e-stock

Andreana sa Markom...

Folkerka je nedavno izašla u provod sa novim partnerom na nastup Dragog Domića, gde se na istom mestu zatekao i njen doskorašnji muž, s kojim je u žestokom javnom ratu. Međutim, Čekićeva se trudila da ne obraća pažnju na njega, pa se prepustila uživanju sa Miloševićem. Očigledno su ih strasti malo više uzdrmale čim su se u jednom trenutku izgubili s mesta i otišli u toalet na petnaestak minuta. Ne verujemo baš da folkerka ne sme sama da ode i obavi šta ima da obavi, pa da mora dečko da je prati u stopu.

- Samo oni znaju šta su radili. Jedna gošća dugo je čekala ispred vrata toaleta, ali bilo je zaključano. Kada je čula poljupce, uzdahe i krike, počela je da kuca na vrata, a potom i da lupa iz sve snage, ali niko nije otvarao. Tek nakon deset minuta Andreana je izašla s dečkom podruku. S obzirom na to da je pevačica pristojna, kulturno se izvinila devojci što je čekala. Kada se smestila za svoj sto, sve vreme je pevala, igrala i ljubila se sa Miloševićem, iako je samo nekoliko metara dalje sedeo njen bivši suprug. On je bio sa pevačem Urošem Živkovićem i u više navrata bacao je oko na Andreanu, koja ga nije ni pogledala. Nije dozvolila da joj uništi lepo veče i dobro raspoloženje, budući da Čekićeva obožava kafane, dobru muziku i piće, a po njenom izrazu lica bilo je jasno da se dobro provodi i da je ne zanima šta ko misli - otkriva  izvor sa lica mesta, dok do Andreaninog komentara nismo uspeli da dođemo.

Inače, Marka Miloševića sa Andreanom je upoznao upravo Ivan Miladinović, dok su bili u braku. Pošto je Ivan bio šef njenog benda, on je angažovao i Marka, pa se može reći da je Andreani bivši doneo budućeg!