Miroslav Ilić na sudu: Odbijene mu sve žalbe, moraće na DNK!


IZVOR: Alo - 25.03.2019 | 09:56


Tužba koju je pre više od dve godine podneo Devin Antonović protiv Miroslava Ilića kako bi dokazao očinstvo prema tvrdnjama njegove majke Mirjane, izgleda će dobiti svoj epilog.

Foto: ST/V. LUKIĆ/Promo foto

Nijedna žalba mu nije prihvaćena... Miroslav Ilić

Naime, Vrhovni kasacioni sud Srbije je odbio žalbu Miroslava Ilića, a početak suđenja za utvrđivanje očinstva zakazan je danas u Višem sudu u Beogradu.

Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic

Mirjana i njen sin Devin Antonović...

Posle tužbe mladog lekara iz Amerike, koji traži da Ilić uradi DNK test, i tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović objavljenih u autobiografiji "Ovo malo istine" da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pevačem, sud će konačno da razjasni da li su u krvnom srodstvu! 

Naš izvor blizak sudu navodi da je „slavuj iz Mrčajevaca“ čak dve godine odlagao suđenje na foru žalbi! U ovom sporu je javnost isključena i novinari ne mogu da prisustvuju saslušanju parničnih stranaka, koje tek predstoji.

Foto: youtube.com/printscreen/PressPretresTvGRAND

Želi da istera pravdu... Mirjana

Advokat Vilijam Paspalovski, punomoćnik Devina Antonovića, otkriva čime se sve poslužio popularni folk pevač da bi izbegao suđenje. 

- Prvo su tvrdili da Viši sud u Beogradu nije nadležan, već da postupak treba da se vodi pred američkim. Međutim, Viši sud je odbacio žalbu i utvrdio da je nadležan za utvrđivanje očinstva. Na to su ulažili novu žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, ali je i tamo sve odbačeno i potvrđeno je rešenje Višeg suda. Tada su pokrenuli takozvanu reviziju pred Vrhovnim kasacionim sudom Srbije, protiv rešenja Apelacionog suda. Međutim, revizija je odbijena i potvrđeno je rešenje Apelacionog suda, posle čega je zakazan pretres. Spor oko nadležnosti suda ovim je okončan i sada predstoji saslušanje parničnih stranaka - kaže za Vilijam Paspalovski.

Mirjana Antonović kaže da su Devin iona veoma zadovoljni što je Kasacioni sud odbio žalbu kojom je Miroslav pokušao da zaustavi suđenje.

- Počinje glavno suđenje. Miroslav je slušao zle i loše savetnike, izgleda da je njima opkoljen. Trebao je da bude pošten i da čini ono što je pravedno i pred Bogom i pred ljudima. Ovo je sve moglo da se izbegne jednim razgovorom. Čovek ne može da stvori jedno biće i posle toga da se pravi lud! Postoje neka moralna pravila u životu, a on očigledno misli da je izuzetak. Očekujemo da će Viši sud u Beogradu da okonča njegova glupiranja i da će pravda da pobedi - ističe Devinova majka i dodaje da čovek u godinama treba sasvim drugačije da se ponaša, pogotovo ako je javna licnost.

Foto: ST/D. KADIĆ

Uskoro će se videti na sudu... Miroslav i Mirjana

- Ako se Miroslav ne opameti, ovo će se vući i posle njegove smrti. Devin se simbolički bori u ime sve napuštene dece, da pokaže lošim roditeljima da se ne mogu tako ponašati prema slabim i nedužnim bićima. Jedna prosečna majka ne može da izdrži ovakvu torturu i zato je potrebno da se izmeni loš zakon, koji izgleda odgovara pojedincima. Obavezna DNK analiza je zakon u svim modernim zemljama. Nije mi jasno zašto Srbija hoće da ostane u mračnom dobu. Ako ne zaštitimo našu decu onda ne možemo ni očekivati bolju budućnost. Nadamo se da će se ovo sa Miroslavom uskoro završiti i da će pravda pobediti- kaže Mirjana, koja će isplanirati dolazak u Beograd čim je sud pozove.

Ovim povodom Miroslav Ilić sada nije odgovarao na pozive.