Nata bez Dače slavila Hani rođendan!


IZVOR: D. L. - 18.03.2019 | 19:14


Pop pevačica Nataša Bekvalac priredila je nezaboravnu žurku za svoju ćerku Hanu povodom njenog 12. rođendana, ali se na proslavi nije pojavio slavljenicin otac bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović.

Foto: ST/D. KADIĆ

Nataša Bekvalac...

Naime, atraktivna Novosađanka je u jednom restoranu za svoju naslednicu organizovala feštu na kojoj se okupio uži krug prijatelja, kao i porodica. Kako saznajemo, vaterpolista nije mogao da prisustvuje slavlju zbog brojnih poslovnih obaveza koje nikako nije mogao da odloži, međutim, Nataša nije dopustila da to ni na sekund pokvari ovaj poseban dan.

Nataša: Srećan rođendan, bebo moja! Voli te mama!

Bekvalčeva je na svom Instagram profilu objavila kratak snimak na kom se vidi kako Hana duva svećice sa rođendanske torte, uz emotivnu posvetu.

Foto: Fofo: Nebojša Mandić

Dača Ikodinović...

- Srećan rođendan, bebo moja, prva ljubavi moja! Voli te mama! Zauvek da si mi srećna - poručila je pevačica uz video sa žurke naslednice. Ona je potom zagrlila svoju ćerku i nije je puštala, pa su se obe zajedno smejale i đuskale uz muziku. Sudeći po atmosferi koju su na društvenim mrežama delili svi koji su se zatekli na ovom slavlju, žurka je potrajala.

Foto: printscreen/instagram

Nataša proslavila ćerki rođendan...

Pozvali smo Danila Ikodinovića kako bismo ga pitali zbog čega je propustio rođendan svoje naslednice, ali on nije želeo da nam otkriva šta je posredi.

- Nemam sada vremena da to komentarišem. Hvala - rekao je Dača kratko za naš list.