Ovo je poslednja poruka Jelene Karleuše!


IZVOR: Republika - 17.01.2019 | 09:05


Pevačica Jelena Karleuša trenutno se nalazi na svim naslovnim stranama, jer je njen navodni ljubavnik Ognjen Vranješ objavio pevačicine gole fotografije, za koje diva tvrdi da nisu njene.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša

Pevačica se nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama i poručila da fudbaler laže, da mu nije slala eksplicitne fotografije, da se na slikama ne nalazi ona, da je u pitanju fotomontaža... ali dok ona piše, mediji pronalaze "nove poruke" koje je navodno razmenila s kolegom svog supruga i pripremaju nove naslovnice, poput onih koje su danas osvanule na štandovima širom Srbije i šokirale javnost.

Jelena se nalazi u Kini, kod supruga Duška Tošića, odakle je tvitovala i tražila pomoć predsednika da "joj pomogne i zaustavi ovo ludilo, ako ne zbog nje, ono zbog supruga, dece, bolesne majke", a onda se obratila pratiocima i Srbiji.

Foto: Prntscrin

Sporna fotografija...

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj.

Jelena je dodala i:

- Imam veliki ružan ožiljak od tri carska reza na stomaku. Treći je kada sam operisala tumor na materici. Gola žena koju objavljuju mediji nema ožiljke. Navodne poruke može i moja mlađa ćerka da napravi u aplikaciji. Toliko. Ovo je poslednji put da sam se oglasila. Zbogom.