Edita poslala Luni jasnu poruku: Rođaku ne gleda ali ima svašta da joj kaže!


IZVOR: blic.rs - 30.12.2018 | 12:53


Pevačica Edita Aradinović tvrdi da nikada ne bi postala deo rijalitija jer ih ne prati, ali navodi da joj je drago što njenu rođaku Lunu više ne spominju u negativnom kontekstu.

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita Aradinović...

- Ja ne bih ušla. Ne pratim rijaliti programe jer i nemam vremena, ali primećujem da nema vise toliko loših komentara, ne spominju je mnogo, a i ako je spomenu to bude u nekom pozitivnijem kontekstu. Želim joj puno sreće i pameti, a ima je - kaže pevačica.

Edita od početka karijere neguje određeni muzički pravac, ali kako nam otkriva, ne bi se libila ni da sarađuje sa nekim od sve popularnijih hip - hopera.- Drago mi je da se hip hop vratio na velika vrata, ja lično ne slušam taj pravac nesto preterano, mada volim da budem upućena u sve sto se dešava, a vezano je za muziku, pa se desi da mi nesto privuče i malo vise pažnju, s’ toga bih I pristala u slučaju da izvođač te vrste muzike i ja nađemo neku zlatnu sredinu....Što da ne - poručila je Edita, i dok joj karijera ide uzlaznom putanjom, deluje da u ljubavi nema toliko sreće. Nakon raskida dugogodišnje veze sa dečkom Stefanom pevačica navodi da se posvetila muzici.

Foto: instagram.com/editaaradinovic/youtube/Zadruga Official

Rođake...

- Niko me trenutno ne interesuje... Trenutno sam usredsređena na moju prvu i pravu ljubav, a to je muzika, pa i većinu vremena provodim sa “njom” u studiju gde i radim na novom albumu... Štaviše, kada je ljubav prema muškarcima u pitanju nešto su mi svi oko mene  užasno dosadni - rekla je atraktivna pevačica kroz osmeh.

Pripreme za Novu godinu su gotove, a Edita je u predstojećoj 2019 - oj svima poželela ono najvažnije: zdravlje i sreću.