Venčanja kao kraljevska: O svadbama ovih poznatih ličnosti se pričalo u 2018. godini!


IZVOR: Republika - 31.12.2018 | 04:25


Godina koja polako ostaje za nama sigurno će biti upamćena po broju venčanja domaćih poznatih ličnosti. Brojne pevačice, pevači, glumice i sportisti obećali su se na večnu vernost svojim partnerima. Neka venčanja su bila tajna, a za neka su organizovane glamurozne ceremonije sa prisustvom velikog broja zvanica. Mi vas podsećamo na ona koja su privukla najviše pažnje u 2018. godini.

Foto: Grand News

Aleksandra i Filip...

1. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Kraljevsko venčanje na srpski način!

Venčanje koje je definitivno obeležilo ovu godinu i o kome se veoma mnogo pričalo je zavetovanje na ljubav sina jugoslovenskog teniskog asa Bobe Živojinovića, Filipa, i mlade pevačice "Zvezde Granda" Aleksandre Prijović.

Prija i Filip venčali su se 21. juna u crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a svadbeno veselje je upriličeno u velikoj novobeogradskoj hali, koja je dekorisana i pripremljena za venčanje samo u ovom slučaju.

Mlada i mladoženja su kao princ i princeza došli u beloj kočiji ispred crkve u pratnji svojih kumova Miloša Teodosića i Aca Pejovića. Veliki broj estradnih ličnosti i sa javne scene Srbije sjatio se u poznatu novobeogradsku halu, a detalji ispred njega zasenili su reklo bi se i kraljevsko venčanje.

Crveni tepih i inicijali Aleksandre i Filipa mogli su se videti svuda. Aleksandra je za tu priliku promenila čak tri haljine, a Filip je pokazao svoje pevačko umeće.

Svadbu Aleksandre i Filipa Živojinovića uživo je pratio ceo Balkan,  a oni će uskoro će postati roditelji malog dečaka.

2. Stevan Anđelković i Nataša Ivanović

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Nataša i Stevan...

Pevač Stevan Anđelković oženio se 20. septembra dugogodišnjom devojkom Natašom Ivanović. Par je u crkvi Sv.Dimitrija izgovorio sudbonosna da pred kumovima, porodicom i najbližim prijateljima.

Brojne poznate ličnosti okupile su se kako bi se zajedno sa popularnim pevačem i njegovom suprugom veselili. Stevan je za kumu na crkvenom venčanju izabrao svoju koleginicu i prijateljicu Milicu Todorović koja je došla sa partnerom. 

3. Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

Foto: alo.rs

Vojislav i Jovana...

Voditeljka "Happy" televizije u maju mesecu se zavetovala se na vernost svom izabraniku Vojislavu Miloševiću pred matičarem u opštni Zemun, a ceremonija je bila intimna. Jovana je tada izjavila da nije želela veliku svadbu jer nije mogla da nosi haljunu koju je zamislila pošto je bila u drugom stanju. Na svet je u avgustu mesecu donela devojčicu kojoj je dala ime Lea.

4. Milan Dinčić Dinča i Jelena Sekulović

Foto: Republika

Jelena i Dinča...

Poznati pevač oženio se u aprilu mesecu svojom dugogodišnjom devojkom novinarkom Jelenom Sekulović. Par je organizovao intimno građansko venčanje u prisustvu kumova i najbližih članova porodice. Jelena je tada bila u sedmom mesecu trudnoće i dva meseca potom je na svet donela dečaka Vukana. 

5. Anja Stojković i Igo Valente

Foto: ST/V. LUKIĆ

Igo Valente i Anja Stojković...

Poznati fudbalski as Dragan Stojković Piksi u februaru mesecu udao je svoju čerku Anju za automobilistu Igoa. Oštinsko venčanje upriličeno je u Parizu u prisustvu porodice, kumova i najbližih prijatelja. Gala svadba organizovana je posle dva meseca u aprilu, na jugu Francuske u jednom od najelitnihijih hotela jednog mondensog letovališta. Par je upriličio i crkveno venčanje u maju mesecu u Beogradu gde je prisustvovao sam krem srpskog društva. Inače Anja i Igo 2016. godine dobili su ćerkicu Indiju Rouz. Sada čekaju drugo dete.

Pored Aleksandre i Filipa, Stevana Anđelkovića i Jovane Jeremić, Dinče, Anje Stojković u ovoj godini svoju naslednicu Zlatu je udala i pevačica narodne muzike Zorica Brunclik.