Dabovićeva: Nata i ja smo za žaljenje, tužno je što smo doživele da nas tuku!


IZVOR: Andrea ĐORĐEVIĆ - 21.12.2018 | 04:35


Srpska košarkašica Milica Dabović, koja trenutno brani boje albanskog Fijamurtarija iz grada Valona, posle gotovo godinu dana medijske pauze odlučila je da progovori o torturi koju je pretrpela od svog bivšeg partnera.

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica Dabović

Milica je za Srpski telegraf rekla da je boli srce kada se seti pakla kroz koji je prošla dok je, kako naglašava, trpela psihičko i fizičko nasilje, koje je nad njom vršio tadašnji dečko Simon Šime Šiklić. Milica se poistovelila i sa pevačicom Natašom Bekvalac i konstatovala da je za žaljenje to što su dopustile da partneri dignu ruku na njih.

Milica: Uvek imamo potrebu da menjamo muškarca. Trebale smo na prvi znak nasilja da se pokupimo i odemo

- Nataša Bekvalac i ja smo prošle kroz istu situaciju, obe smo pretrpele fizičko i psihičko nasilje muškaraca koje smo volele. Tužno je i žalosno što smo dozvolile da neko digne ruku na nas. Trebale smo na prvi znak nasilja da se pokupimo i odemo. Mi žene smo čudne, uvek imamo potrebu da menjamo muškarca. Kad se desi prvi šamar, mi žene uvek nalazimo opravdanje. Govorimo u sebi da je možda imao loš dan, da nije nasilnik, da mu se slučajno omaklo i da se neće više ponoviti. To su sve velike zablude! Žene treba da nauče iz Natašinog i mog primera, skupe snagu i ostave nasilnika, jer što više budu čekale, situacija će biti samo gora i nedajbože može doći do smrtnog ishoda - kaže Milica i konstatuje da joj uprkos tome što nema partnera ne manjka ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the set?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 13, 2018 at 5:02am PST

- Kada sam rodila Stefana, bila sam najsrećnija žena na svetu. Svu svoju ljubav mu pružam i on me je učinio boljom osobom. Uz njega sam prebrodila sve teške trenutke koji su me zadesili u poslednjem periodu. Njegov otac je uz nas i pomaže mi u njegovom odgajanju. Moj sin uvek ima osmeh kada provodi vreme sa svojim tatom, a meni je to najbitnije. Nas dvoje nismo zajedno, ali nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć - izjavila je Dabovićka.

Podsećamo, košarkašica je bila dve godine u vezi sa hrvatskim rukometašem Simonom Šimetom Šiklićem, njihova veza je delovala skladno i niko nije slutio da će doći do nasilja. Međutim, Milicu je Simon pretukao početkom prošle godine. Dabovićeva je nakon tog incidenta tvrdila da joj je Šiklić krao novac i prijavila nasilje. S druge strane, Nataša Bekvalac je u aprilu ove godine prošla kroz istu situaciju kada je na nju fizički nasrnuo njen bivši suprug Luka Lazukić, sa kojim ima ćerku Katju, nakon čega se njihov brak okončao.