Kija o pevačkoj karijeri Đoganijeve: Luna može da peva kao Anabela, samo na plejbek!


IZVOR: - 12.12.2018 | 04:15


Pobednica rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar je mnogima na estradi pomrsila konce nakon što je odmah po snimanju prve pesme postala jedan od najtraženijih izvođača na sceni.

Foto: printscreen/RTVPink

Kija Kockar...

Kija je za Srpski telegraf na snimanju novogodišnjeg programa TV Palma odlučila da prokomentariše izjavu Lune Đogani da će i ona nakon učešća u "Zadruzi 2" snimiti pesmu i nije krila da je blogerkina najava ni najmanje nije iznenadila.

- Luna može da peva kao i svako drugi, svi imaju pravo da rade ono što žele u životu. U krajnjoj liniji, danas može svako da peva, pa i na plejbek. Ima ona slučajeva u porodici tokom devedesetih kojima su drugi pevali umesto njih - uverava Kija i konstatuje da joj je velika čast što ju je lično lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao da uveliča novogodišnji program jagodinske televizije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani...

Kristina: Palma me je lično pozvao da dođem u Jagodinu i uveličam program, za mene je to velika čast

- Mnogo sam srećna što ću biti deo novogodišnjeg programa TV Palma. Sa ponosom ističem da me je Palma lično pozvao da dođem u Jagodinu i uveličam program. Za mene je to velika čast i nadam se da ćemo i u narednim godinama sarađivati - tvrdi Kija i ističe da je duet sa folk pevačicom Stojom Novaković snimila jer imaju istu energiju.

Foto: youtube.com/ FM Play

Kija...

- Tražila sam nekoga ko je sličan meni da snimim duet i našla sam Stoju. Mi imamo istu energiju i slično poreklo, pa nije ni čudo što smo se dobro uklopile. Stoja je za mene institucija, veličina koja se ne menja - zaključila je Kija.