Kolarov se slikao sa vanbračnim sinom!


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 06.12.2018 | 04:25


Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov je konačno uslikan sa vanbračnim sinom Petrom, kojeg je dobio iz veze sa atraktivnom dizajnerkom Kristinom Mijačević.

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov

Upravo ona je okačila na svoj Instagram profil emotivni video-klip u kome se vidi kako Aleksandar zasmejava Petra i igra se sa njim u dizajnerkinom domu. To je ujedno i prva slika reprezentativca Srbije sa naslednikom nakon brojnih spekulacija u vezi sa priznanjem deteta koje su ga pratile.

Petar je zauvek povezao Aleksandra i Kristinu

- Aleksandar redovno dolazi kod Kristine i viđa sina, a često i oni odlaze kod njega u Rim. On se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa naslednikom, kojeg obožava. Kristina i on su prevazišli sve nesuglasice, a Petar ih je dodatno zbližio - kaže dobro obavešten izvor, koji tvrdi da Kolarov i Mijačevićka i dalje jedno prema drugom gaje jaka osećanja.

- Nisu se ugasile emocije između Aleksandra i Kristine. Kako mališan odrasta, sve više su povezani i češće komuniciraju. Aleksandar želi da učestvuje u svakom segmentu Petrovog odrastanja. Nedavno im je kupio stan u jednom luksuznom naselju na Novom Beogradu kako bi dete moglo da ide u internacionalni vrtić - zaključuje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Sep 1, 2017 at 2:27pm PDT

Kako dalje saznajemo, Aleksandrova porodica prihvatila je činjenicu da on ima vanbračnog sina, pa je samo pitanje trenutka kada će mališa upoznati babu i dedu, koji žive u selu Vojka nadomak Nove Pazove.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Aleksandra, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećamo, Kristina i Aleksandar su bili osam godina u ljubavnoj vezi, iz koje se rodio sin Petar. Uprkos tome što je Aleksandar oženjen suprugom Vesnom, sa kojom ima dvoje dece, Nikolu i Unu, Kristina je pre dve godine odlučila da mu podari još jednog naslednika Petra. Nakon saznanja da je srpski reprezentativac napravio dete ljubavnici, a da je supruga uprkos svemu i dalje ostala sa njim u braku, u javnosti se podigla velika prašina, a Kristina i Aleksandar nikada javno nisu komentarisali situaciju u kojoj su se našli. POGLEDAJ GALERIJU