OKRŠAJ NA TVITERU: Nebojša Krstić i Kokan Mladenović se počastili opasnim uvredama


IZVOR: Telegraf, Republika - 02.11.2018 | 09:22


Teške reči na Tviteru razmenili su reditelj Kokan Mladenović i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, a pored ličnih uvreda pale su i pretnje. Povod za obračun bio je intervjuu koji je Krstić dao za jedan medij nekoliko dana ranije.

Foto: pink.rs/printscreen

Nebojša Krstić

Marketinški stručnjak je podelio na ovoj društvenoj mreži printskrin poruke koju mu je Mladenović uputio, revoltiran zbog spominjanja njegovog imena u "negativnom kontekstu" kako je naveo.

- Dragi majmune i pi**o prodana, Nebojša Krstiću, pres kliping me je obavestio da si iopet nešto go**ojedio glede mene u Blicu, a inače čujem da često obavljaš svoju ku***ušitelnu delatnost na Tviteru pominjući moje ime. Da te život nije surovo kaznio dodelivši ti taj pi*durinski karakter, verovatno bih poželeo da se pobijem sa tobom kad god te sretnem. Ovako, ostavljam te tvom jadnom odrazu u ogledalu, verujući da ti je to najgora kazna i osuda. Srdačno, Kokan Mladenović - stoji u poruci koju je reditelj uputio Krstiću.

 Dragi Kokane Mladenoviću, ako ste završili neke škole, morali biste da znate da kad u rečenici imate vokativ, morate da upotrebite zarez. Dakle, pravilno bi bilo: "...pi**o prodana (zapeta) Nebojša Krstiću..." - odgovorio mu je Krstić, koji je osim poruke sa pratiocima podelio i deo "spornog" intervjua.