ODGOVORILA NA UVREDE NATO DIVLJAKUŠE: Danica Grujičić objasnila zašto je napustila emisiju


IZVOR: Informer, Republika - 07.04.2018 | 07:10


NATO lobista Jelena Milić dobija stotine hiljada dolara da priča kako su Srbi sami krivi što su bombardovani! Napustila sam emisiju u kojoj sam gostovala s njom jer je svoj stav umesto argumentima branila uvredama, kaže dr Grujičić.

Foto: printskrin/TV Hepi

Jelena Milić dobija stotine hiljada evra od NATO-a da priča kako su Srbi sami krivi što su bombardovani. Napustila sam emisiju u kojoj sam gostovala s njom jer svoje stavove nije branila argumentima, već uvredama, kaže naš čuveni neurohirurg prof. dr Danica Grujičić o sukobu sa direktorkom Centra za evroatlantske studije u sredu u emisiji na TV Hepi.

Profesorka Grujičić i Jelena Milić govorile su u emisiji na temu posledica NATO agresije, sve dok Milićeva uvredama na lični račun nije pokušala da ospori postojanje uticaja bombardovanja na zdravlje ljudi u Srbiji (pogledajte podtekst).

Teško licemerje

Profesorka Grujičić kaže za Informer da je morala da napusti emisiju jer joj je bilo mučno da sluša neistine i neargumentovane tvrdnje Jelene Milić.

- Vrhunac bezobrazluka je da osoba koja bukvalno živi od donacija raznih NATO kancelarija, što i ne krije, dozvoli sebi da relativizuje zločinačko bombardovanje ili da vređa pripadnike 63. padobranske brigade koji su se žrtvovali da bi branili građane Srbije. Takve stvari nikada neću dozvoliti da neko radi u mom prisustvu i zato sam bila malo energičnija u emisiji. Tužno je dozvoliti sebi da vas finansiraju stotinama hiljada dolara oni koji su pre 19 godina pokušali da vas ubiju agresorskim bombardovanjem. I da vi uzmete te pare da biste tvrdili kako je upravo vaš narod kriv za bombardovanje - kaže prof. dr Danica Grujičić.