DOBRO DA NEKOGA NIJE UBIO! Hapšenje u Subotici zbog NASILNIČKE VOŽNJE, divljao preko 200 na sat!


IZVOR: Republika/A.N. - 18.02.2024 | 23:32


Policija u Subotici nije imala miran dan, kako su trojica vozača privedena zbog različitih prekršaja koji ugrožavaju bezbednost u saobraćaju.

Foto: ST/Vladimir Lukić
DOBRO DA NEKOGA NIJE UBIO! Hapšenje u Subotici zbog NASILNIČKE VOŽNJE, divljao preko 200 na sat!

Među njima se istakao vozač "opela" (51) čije je neodgovorno ponašanje izazvalo veliku opasnost na putevima.

Na delu puta gde je brzina ograničena na 80 km/h, ovaj vozač je nekontrolisano jurio neverovatnom brzinom od čak 198 km/h. Ta brzina nije samo prekoračenje ograničenja, već potencijalna smrtna opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

Osim toga, u Bačkoj Topoli zaustavljen je mladić (27) koji je vozio pod uticajem alkohola s nezapamćenih 1,47 promila u krvi. Njegovo stanje ga je učinilo potpuno nesposobnim za bezbedno upravljanje vozilom, stavljajući u opasnost ne samo sebe već i sve ostale na putu.

U istom danu, 23-godišnjak je priveden u Subotici jer je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa. Njegovo neodgovorno ponašanje nije samo prekršaj zakona, već je i rizik za sve ostale vozače i pešake na putu.

Svi ovi vozači su zadržani u policijskim prostorijama i čeka ih suđenje pred nadležnim prekršajnim sudijama, gde će biti odgovorni za svoja dela.

Ovo nije samo upozorenje za vozače u Subotici, već i podsećanje svih učesnika u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise. Nekontrolisana vožnja, vožnja pod uticajem alkohola ili droga ne samo da može dovesti do pravnih sankcija, već može imati i tragične posledice po živote ljudi.

Ovakvi događaji nas podsećaju na važnost odgovornog ponašanja za volanom i na potrebu za kontinuiranim poštovanjem saobraćajnih propisa radi sopstvene bezbednosti i bezbednosti svih ostalih učesnika u saobraćaju.

(Tanjug)

BONUS VIDEO