NE PROPUSTITE: Novogodišnji TROBROJ Srpskog telegrafa na VEĆEM broju strana!


IZVOR: Republika - 28.12.2023 | 22:12


Na kioscima od nedelje 31. decembra do 2. januara.

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/T.Radovanovic/AP Manu Fernandez, E-stock
NE PROPUSTITE: Novogodišnji TROBROJ Srpskog telegrafa na VEĆEM broju strana!

Srpski Telegraf je pripremio poseban novogodišnji trobroj koji će biti dostupan na kioscima od nedelje 31. decembra do 2. januara. Ovaj specijalni broj će imati više strana nego obično, a donosi brojne interesantne teme i priče.


Porodica Vučić iz ugla koji nikad niste videli



Jedna od ekskluzivnih priča koju možete pročitati u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa je priča o porodici Vučić viđena iz jednog potpuno drugačijeg ugla. Ova priča će otkriti detalje iz života porodice Vučić koji do sada nisu bili dostupni javnosti.



Ekskluzivno: Heroina 2023. - u poseti devojčici iz kade



U ovom broju možete pročitati i ekskluzivnu priču o heroini 2023. godine - devojčici iz kade. Detalji o ovoj poseti će vam sigurno dirnuti srce i ostaviti snažan utisak.


Svetski analitičari o svemu što nas čeka u 2024.



Pored toga, trobroj donosi i osvrt svetskih analitičara na sve ono što nas očekuje u 2024. godini. Njihove prognoze i analize mogu biti od velikog značaja za sve one koji žele da budu informisani o predstojećim događajima.



Potresna ispovest porodica žrtava iz "Ribnikara"



Jedna od potresnih priča koja će biti obuhvaćena u novogodišnjem trobroju je ispovest porodica žrtava iz "Ribnikara". Ova priča će vam približiti sudbinu porodica koje su prošle kroz teške trenutke i ostaviti snažan emotivan utisak.


Dan s helikopterskom jedinicom MUP



Uz to, čitaoci će imati priliku da saznaju kako izgleda jedan dan sa helikopterskom jedinicom MUP-a. Ova zanimljiva reportaža će vam približiti svakodnevni život pripadnika ove jedinice i otkriti detalje o njihovim zadacima i aktivnostima.



Jovana Jeremić otkriva koliko puta dnevno ima seks



Jedna od tema o kojoj će se pisati u ovom broju je i intiman život Jovane Jeremić, pričala nam je čak i o broju seksualnih odnosa koje ima tokom dana. Ova intimna tema sigurno će privući pažnju mnogih čitalaca.



Jelena Karleuša o najintimnijim stvarima



Pored toga, čitaoci će imati priliku da saznaju više o najintimnijim stvarima iz života poznate pevačice Jelene Karleuše. Njeni lični doživljaji i iskustva biće predstavljeni na jedan poseban način.



Intervju: Aleksandra Prijović



U specijalnom novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa moći ćete pročitati i ekskluzivni intervju sa popularnom pevačicom Aleksandrom Prijović. Ovaj intervju će vam otkriti nove detalje o njenom životu i karijeri.



Životna ispovest Boriše Simanića



Još jedna zanimljiva tema koja će biti obuhvaćena u ovom broju je životna ispovest Boriše Simanića. Njegova priča će vam približiti njegove lične izazove i uspehe na jedan poseban način.

Uz sve ove teme, novogodišnji trobroj Srpskog telegrafa donosi još mnogo zanimljivih i intrigantnih priča koje će zasigurno privući pažnju čitalaca. Ne propustite priliku da saznate više o ovim uzbudljivim temama i da uđete u Novu godinu sa obiljem novih informacija i saznanja.

 

 

DODATAK RIJALITI SA EKSKLUZIVNIM FOTKAMA IZ "ELITE"