SEKS, DROGA I MRTVI SVEDOCI: Istina o sprezi Unmika, Euleksa i OVK


IZVOR: M. R. ILIĆ - M. M. LESKOVAC - 08.02.2018 | 06:53


Otkriće eksperta nemačke vlade Martina Hajperca da je američki general Stiven Šuk (bivši zamenik šefa Unmika) direktno odgovoran što su likvidirani gotovo svi svedoci u procesu protiv Ramuša Haradinaja samo je vrh ledenog brega koji dokazuje spregu albanske mafije i terorista OVK, kasnije preobučenih u civilnu vlast u Prištini.

Foto: Tanjug/M. Zakić

Ramuš Haradinaj i Hašim Tači

Prema rečima predsednika skupštinskog Odbora za KiM Milovana Drecuna, međunarodni zvaničnici na Kosmetu većinom su bili korumpirani od kosovskih Albanaca i pristajali da učine bukvalno sve što je u njihovom interesu.

MILIONSKE APANAŽE

Na spisku onoga što su zauzvrat dobijali su droga, vikend-orgije sa prostitutkama i milionske apanaže.

- Kosovo je postalo crna rupa Evrope, jedna kriminalizovana teritorija pod vlašću albanskih kriminalnih klanova, ali za to najveću odgovornost snosi međunarodno prisustvo na Kosmetu, ponajpre SAD i ostale zapadne države, kao i NATO i Unmik. Korumpiranje, ubistva i rasturanje droge dešavalo se pred njihovim očima i oni su sve to tolerisali - ističe Drecun.

Drecun: Pogledajte samo šta su radili Kušner i drugi strani zvaničnici na Kosovu

O svemu ovome, navodi Drecun, izveštaj je napravila i nemačka obaveštajna služba (BND) koji je sakrivan od javnosti. Takođe, postoji i knjiga KFOR o organizovanom kriminalu na Kosovu, gde se tačno vidi da oni imaju za svakog od njih kompletnu biografiju o ilegalnom kriminalnom i zločinačkom delovanju.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Stiven Šuk

BLUDNE RADNJE

Kako dalje pojašnjava, međunarodne zvaničnike Albanci su sistematski od početka civilne i vojne misije na Kosmetu korumpirali i to je radila Tačijeva obaveštajna služba ŠIK, kojom rukovodi Kadri Veselji.

- Petak i subota uveče bili su rezervisani za orgije sa albanskim prostitutkama, bilo je samo toga i droge na stolu i iza svega je stajala služba. Pogledajte i Bernarda Kušnera i mnoge druge šefove Unmika, jednostavno su bili korumpirani. Mnogi su raskrinkavali ove bludne radnje i svedočili o užasnim zločinima koji su počinjeni nakon dolaska međunarodnih snaga, a koliko su bili korumpirani, dokaz je i to što su kasnije postali nepodobni da borave na Kosmetu - zaključuje Drecun.