SRPSKA SNAJKA SA DVOMESEČNOM BEBOM U PAKLU UKRAJINE! Otišla kod roditelja u posetu pa je zatekao rat! MUŽ OČAJAN!


IZVOR: Republika - 26.02.2022 | 07:58


Ina Colović na sve načine pokušava da se domogne Srbije sa bebom od dva meseca.

Foto: Printskrin/Facebook
SRPSKA SNAJKA SA DVOMESEČNOM BEBOM U PAKLU UKRAJINE! Otišla kod roditelja u posetu pa je zatekao rat! MUŽ OČAJAN!

Ina Colović (31) trenutno se sa dvomesečnim sinom nalazi u ratnom paklu Ukrajine i na sve načine pokušava da se domogne Srbije, gde je čeka suprug Predrag.

Ova Ukrajinka se pre nekoliko godina udala u Zaječaru, gde živi u velikoj porodici sa suprugom, svekrom i svekrvom. Nažalost, spletom okolnosti trenutno se nalazi između dva fronta, u gradu Apostolovu, gde žive njeni roditelji.

Bila u poseti

- Sa dvomesečnim sinom sam u Ukrajini, u gradu gde trenutno nema borbe, ali jedva čekam da se vratim u Srbiju. Nije uopšte prijatno i nemam mira kad znam šta se dešava na samo nekoliko kilometara od nas. Želim što pre da odem i nastavim da živim normalnim životom, jer imam bebu i muža koji me čeka, ali neće mi biti lako ni da ostavim roditelje u ovom haosu - kaže Ina.

Njena svekrva Mira Colović (68) kaže za Informer da je veoma uznemirena, jer se njena snaja i unuče nalaze zarobljeni na ratnom području.

- Ina nas zove svaki dan, jedva čeka da se vrati u Zaječar. Ona je otišla kod roditelja u posetu, jer moj sin vozi kamion po Evropi i često je odsutan. Ina je htela da provede malo vremena sa svojim roditeljima i prijateljima, ali tamo ju je zatekao rat, letovi su obustavljeni i ona je ostala mnogo duže nego što je planirala. Moj sin je očajan, njemu je najteže - priča Mira.

Ona kaže da joj je snaja ispričala da su ljudi u Ukrajini u velikoj panici, panično podižu sav novac sa bankomata i da kupuju hranu jer se boje nestašica.

- Ina jedva čeka da dođe u Srbiju. Stalno nam govori da se ne sekiramo i da je u gradu u kom je ona zasad mirno. Naravno, nije ni njoj svejedno što nekoliko kilometara odatle odjekuju detonacije i čuju se rafali - kaže Mira.

Više o situaciji u Ukrajini pratite na našem blogu.