Roditeljstvo

BEBA JE UGLEDALA NEPOZNATOG ČOVEKA U STANU I POTRČALA KA NJEMU: Ono što je on uradio rasplakalo je javnost (VIDEO)

Preslatki kadrovi koji će vam ulepšati dan.

01.05.2024 12:25

BEBA JE UGLEDALA NEPOZNATOG ČOVEKA U STANU I POTRČALA KA NJEMU: Ono što je on uradio rasplakalo je javnost (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tobias_w4ndall

Mala beba zahteva konstantno nadgledanje roditelja koji je moraju držati na oku jer još uvek nije samostalna. Kao i sva deca i bebe su radoznale i vole da zalaze u različite delove kuće i otkrivaju nove kutke. Naravno, u tome su hrabre i nisu svesne da su u nekim situacijama u opasnosti zbog toga. Međutim, dečija razdraganost i želja da sve vide i probaju jača je od svega.

Shutterstock

Bebe su od malih nogu radoznale da otkrivaju nove stvari

Da se mnoge bebe ne ustručavaju i plaše stranaca, dokazala je i jedna od njih koja je, kako je njena majka u objavi na TikToku stavila, želela da porazgovara sa čistačem prozora na njihovoj zgradi. Budući da je devojčica ugledala čoveka kako briše prozor njihovog stana na jednoj višespratnici, potrčala je ka njemu dok ju je on pozdravljao sa druge strane stakla. Pružio je svoju ruku ka njoj preko stakla što je devojčica uzvratila, a onda nacrtao na njemu rukom nevidljivo srce. Devojčica je bila vidno uzbuđena zbog ovoga, a onda je potrčala nazad ka svojoj majci i ukućanima.

Majka je sve vreme snimala ovaj dirljivi trenutak uz smešak i odobravanje ćerki dok su radnici preko puta bili oduševljeni jer im je beba svakako ulepšala dan.

Preslatka beba i divan muškarac koji je našao način da je animira, oduševili su ljude na ovoj mreži.

- Bog neka blagoslovi ovog čoveka, neka ga čuva bezbednim.

- Napravio je srce za bebu...jaooo.

- Divan trenutak...hvala što ste podelili...

- Znate sigurno da mu je to ulepšalo dan

- Veliko poštovanje za ljude koji u svom poslu ulepšaju deci dan - bili su neki od komentara.

Mnogi su prokomentarisali kako je i bebina želja kao i želja većine da se poveže sa drugima. Neki su prokomentarisali kako su ovakvi mali gestovi tih ljudi vrlo važni i za mnoge izuzetno veliki, budući da rade vrlo rizičan posao. Oni pored svakodnevnog izlaganja raznim rizicima, pronalaze način da drugima ulepšaju dan ili da požele lep dan uz jedan osmeh ili pozdrav kao što su to učinili ovoj devojčici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)