FRONTALNI UDAR NA SRBIJU! Zapad sprema omču Beogradu: Procurele pojedinosti paklenog plana, DOLAZE TEŠKI DANI!


IZVOR: Republika - 08.07.2021 | 12:13


Zapadni centri moći u saradnji sa antisrpskim snagama u regionu pokušaće da u potpunosti slome Srbiju i nateraju je na praktično bezuslovnu kapitulaciju. Deo tog plana već se ostvaruje nedeljama iza nas, a naredni udari tek će uslediti.

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Aleksandar Vučić

Kako navodi portal Borba, nakon što su u Podgorici i Prištini donete skandalozne Rezolucije o osudi navodnog genocida u Srebrenici, u danima i nedeljama pred nama uslediće i nove provokacije.

Prema navodima ovog portala, Zapadni centri moći tražiće da se u Parlamentima okruženja donese Rezolucija o zločinima na Kosovu i Metohiji devedesetih godina.

Na ovaj način, kako se dalje navodi, biće izvršen dodatni pritisak na Beograd, a sve će kulminirati kako se budu bližili izbori u Srbiji, koji će najverovatnije biti na proleće.

- Jasno je da će Srbija biti pod stalnim pritiskom. Zapad želi da izvrši dodatni pritisak u susret rešavanju statusa Kosova i Metohije - navodi se u tekstu.

Takođe, podseća se na reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je izjavio je da očekuje sve više rezolucija u parlamentima u regionu koje osuđuju genocid u Srebrenici.

Podsetimo, šef države je izjavio da je donošenje Rezolucija očekivao, ali da ga je jedino iznenadilo to što je skupština Crne Gore takvu rezoluciju usvojila pre kosovske.