(VIDEO) VESIĆ ODGOVORIO GRAĐANIMA: Ovo je razlog neprijatnog mirisa na Savskom vencu!


IZVOR: Republika - 04.06.2021 | 20:18


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obavestio je građane putem Fejsbuk profila da je razlog neprijatnog mirisa koji se oseća na Savskom vencu zaprašivanje komaraca.

Foto: Republika

Kako je istakao, nekoliko desetina građanki i građana ove opštine mu je pisalo zbog neprijatnog mirisa, pa je zamenik gradonačelnika sada objasnio o čemu se zapravo radi.

- Nekoliko desetina građanki i građana Savskog venca poslalo mi je poruka na mejl adresu kao na moje instagram i fejsbuk profile sa molbom da proverim zašto osećaju neprijatan miris. Koristim ovu priliku da ih obavestim da je u toku zaprašavanje komaraca koje ekipe JKP Gradska čistoća vrše na teritoriji ove opštine kao i na reci Sava koja je u blizini. Ovu aktivnost JKP Gradska čistoća je uredno najavila u medijima. Miris nije prijatan, ali sredstvo je bezbedno za zdravlje ljudi i životinja. Preprat nije bezbedan samo po zdravlje komaraca kojima je namenjeno. Hvala svima koji mi se javljaju i ukazuju na probleme u gradu. Čitam svaki mejl i svaku poruku i trudim se da pomognem, rešim probleme ili dam odgovor. Tako ja razumem svoj posao - napisao je Vesić.

 

 
$bp("Brid_22838228", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"794438"});