SRAM TE BILO, IGORE JURIĆU! Vučićević: Mene stavljaš u isti koš sa ubicom Tijane!? Stidi se!


IZVOR: Informer - 17.05.2021 | 17:26


Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević reagovao je na Tviteru na optužbe koje je, gostujući na jednoj tajkunskoj televiziji, na njegov račun izneo Igor Jurić.

Foto: Republika

Dragan J. Vučićević

Jurić je optužio Vučićevića da ga je ucenjivao dok se njegova ubijena ćerka vodila kao nestala. 

- Ni najcrnjem neprijatelju ne bih poželeo to. Zamisli da 10 dana tražiš svoje dete, patiš, umireš. Deo tebe se kida, a onda mediji krenu u hajku protiv tebe i krive te za otmicu sopstvenog deteta. Zamislite na tu bol i tu muku da se još moraš boriti još sa tim. Ljudi su zbog tabloida mislili da sam ja možda otmičar, a kasnije i krivac za smrt svog deteta. To su stvari nezamislive. Zato kažem da sam Dragana Vučićevića, koji je prvi pustio vest i druge koji su preneli, ali on pre svega, da sam njega stavio u isti rang sa čovekom koji je ubio moje dete - podvukao je Jurić. 

Reagujući na Jurićeve optužbe, Vučićević je na Tviteru napisao:

- Ovaj Igor Jurić je ozbiljno bolestan i opasan čovek. Ja u "istom košu" sa ubicom Tijane?! Sram te bilo, Igore Juriću! Stidi se!!! Prestani više da koristiš mrtvo dete za prljavu politiku - napisao je Vučićević i nastavio:

- Sve laže! Sve izmišlja! Nikada u životu nisam napisao nijedan mejl Juriću! Samo smo se jednom uživo sreli, u januaru prošle godine u hotelu "Izvor" u Aranđelovcu. I tada mi se javio i pozdravio se sa mnom. Dakle, Juriću, gde je taj "mejl" ili bilo šta drugo čime sam te ucenjivao? 

Ti si, Juriću zlo! Veliko zlo nastavio je Vučićević. 

- Sram te i stid bilo! Lažeš jer to je naređeno. Lažeš, jer ti je plaćeno! Jadan si i bedan. Daj dokaze da sam te ucenjivao i da sam ti ja ikada u životu poslao i jedan jedini mejl.

Vučićević je takođe rekao da Jurić nastrašnije zloupotrebljava činjenicu da je njegova ćerka Tijana zverski ubijena i da na toj tragediji hoće da izgradi autoritet nedodirljivog parapolitičkog lidera civilnog sektora.

- On stalno kuka i izmišlja kako je ugrožen i kako mu neko crta metu na čelu? A šta je ovo, moliću lepo? Šta je ovo kad on mene, bez ikakvog razloga ili dokaza, stavi u "isti koš" sa ubicama Tijane? Ko će biti kriv ako se sad nešto desi meni ili mojoj deci? - zapitao je glavni i odgovorni urednik Informera.