AGRESIVNOM PONAŠANJU MORA DOĆI KRAJ: Podneta krivična prijava protiv Obradovića!


IZVOR: Tanjug - 23.11.2017 | 14:55


Marijan Rističević (Narodna seljačka stranka) rekao je da je sa Markom Atlagićem (SNS) podneo krivičnu prijavu protiv lidera Dveri Boška Obradovića jer nijedan vid nasilja nije dopustv!

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ

Boško Obradović

Rističević je novinarima u Skupštini Srbije kazao da su prijavu predali Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje, kaže, treba da odluči da li je to nasilničko ponašanje bilo u lakšem obliku ili je do nasilničkog ponašanja došlo u grupi.

Oni zahtevaju od Tužilaštva da se slučaj procesuira da bi se ubuduće svaki vid nasilja sprečio jer, ističe, političari treba da budu primer nenasilničkog ponašanja.

- Napominjem da se zlo tuče dok je malo, kad zlo uzme maha ono sve više jača i mi mislimo da pravosudni organi konačno moraju da stave tačku na ovakvu vrstu ponašanja I na nasilje inače će nasilje staviti tačku na državu i društvo - rekao je.

Rističević je kazao da je Obradović najavljivao “gerilsku borbu” koja se, kaže, koliko je shvatio odnosila na geslo Dimitrija Ljotića: Ne trebaju nam glasači, trebaju nam borci, pa je, kaže, shodno tome pribegao nizu nasilja.