Iz lošeg u katastrofu: Borko Stefanović optužuje Srbiju zbog proterivanja ambasadora


IZVOR: Informer, Republika - 28.11.2020 | 22:12


Đilasov mali od palube Borko Stafanović večeras je i definitivno dokazao da je za njega dobro samo ono što je za Srbiju loše!

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Borko Stefanović

Stefanović je optužio Srbiju za to što je Crna Gora proterala našeg ambasadora iz Podgorice!?! Ovaj  đilasovac napao je najstrašnije Srbiju samo što je povukla recipročni potez i na proterivanje srpskog ambasadora iz Crne Gore odgovorila proterivanjem crnogorskog iz Beograda! 

Po Stefanovićevoj hejterskoj, bolesnoj logici nije kriva vlast u Podgorici koja je ambasdora Vladimira Božovića proterala samo zato što je rekao da je Podgorička skupština iz 1918. bila odraz narodnih težnji za ujedinjenjem!?! 

 
$bp("Brid_06601521", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});

Izvinite, a šta je tu laž, a kako je ta rečenica bilo koga uvredila ili na bilo koji način ugrozila državnost Crne Gore?!?

Ali, po Borku i njegovom Đilasu, kriva je jedino Srbija i to samo zato što je na nasilni akt Podgorice odreagovala u skladu sa diplomatskim pravilima!?!

Srbiju, pritom, napadaju Borko i Đilas koji su, da se podsetimo, 2008. proterali ambasadora Crne Gore iz Beograda zbog priznanja Kosova, a da to nisu smeli da urade sa ambasadorom neke druge moćnije evropske ili svetske države!